KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Fatih Füzün, Akhisarlı Zeytincilerle Buluştu

Akhisar Zeytin İşletmecileri ile Kahvaltıda Buluşan Fatih Füzün, Zeytinciliğe Vurgu Yaptı: "Akhisar demek, Zeytin demek"

7 Ocak 2024 Saat: 09:43
Fatih Füzün, Akhisarlı Zeytincilerle Buluştu
Fatih Füzün, Akhisarlı Zeytincilerle Buluştu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Fatih Füzün, Akhisarlı Zeytincilerle Buluştu

Haber Merkezi

Akhisar Zeytin İşletmecileri ile Kahvaltıda Buluşan Fatih Füzün, Zeytinciliğe Vurgu Yaptı: "Akhisar demek, Zeytin demek"

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Füzün, bölgenin önemli ekonomik değerlerinden biri olan zeytincilik sektörünün temsilcileri ile zeytin işletmecisi Ali Taylan’ın organize ettiği kahvaltıda bir araya geldi. Kahvaltı etkinliğinde Fatih Füzün, zeytin işletmecilerine hitaben yaptığı konuşmada, Akhisar'ın ve zeytinciliğin geleceğine dair önemli açıklamalarda bulundu.

Kahvaltı sırasında yaptığı konuşmada Füzün, "Bugün burada, şehrimizin ve ülkemizin gurur kaynaklarından, kıymetli zeytinci dostlarımızla bir aradayız. AK Partili belediyecilik döneminde şehrimize kazandırdığımız Zeytin İhtisas Organize Sanayi Bölgesi (OSB) ile Akhisar'ı 'Zeytin Başkenti' olarak anılmasını sağladık. Bu başarının devamını getirmek, zeytinciliğimizi daha da ileriye taşımak en büyük hedefimiz" dedi.

Zeytin İhtisas OSB'nin Akhisar'a kattığı değerin altını çizen Füzün, bu projenin şehrin ekonomik ve sosyal gelişimine büyük katkı sağladığını belirtti. Füzün, Zeytinliova Mahallesi'ndeki arıtma sorunları ve ruhsat problemlerinin farkında olduklarını, bu sorunların çözümü için gayret gösterileceğini ifade etti. Zeytinciliği daha ileri seviyelere taşıyacak projelerin hazır olduğunu ve bu projelerin hem yerel hem de uluslararası alanda Akhisar zeytinini tanıtacağını vurguladı.

Füzün, "Zeytincilik, Akhisar'ın can damarıdır ve bizler bu sektörün öneminin tamamen farkındayız. Sizlerle iş birliği içinde, Akhisar'ı zeytin sektöründe bir adım daha ileriye nasıl taşıyabiliriz, bunun planlarını yapıyoruz. Sizlerin sorunlarını çözme ve Akhisar'ı zeytinin başkenti olarak daha da ileriye taşıma konusunda kararlıyız." dedi.

Toplantıya AK Parti Manisa İl Başkan Yardımcısı Fettah Gürmen'in de katılımıyla, toplantının birliktelik ve ortak hedefler etrafında şekillendiği gözlendi. Gürmen, konuşmasında, zeytincilik sektörünün desteklenmesinin bölgesel kalkınma için vazgeçilmez olduğunu belirtti ve yeni dönemde zeytincilere her türlü desteği sağlayarak Akhisar’ı daha da geliştireceklerini ifade etti.



















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız