KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Ferdi Zeyrek İle Dutlulu Halkın Talep Ve Önerilerini Dinledi

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ile Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Pazar Pazarı ile Reşatbey Mahallesi’ni ziyaret ederek halkın talep ve önerilerini dinledi

22 Ocak 2024 Saat: 11:46
Ferdi Zeyrek İle Dutlulu Halkın Talep Ve Önerilerini Dinledi
Ferdi Zeyrek İle Dutlulu Halkın Talep Ve Önerilerini Dinledi
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Ferdi Zeyrek İle Dutlulu Halkın Talep Ve Önerilerini Dinledi

Akhisar Haberleri.com

Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ile Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Pazar Pazarı ile Reşatbey Mahallesi’ni ziyaret ederek halkın talep ve önerilerini dinledi, 31 Mart 2024 yerel seçimlerinde yapacakları hizmet ve projelerden bahsetti.

Seçim çalışmalarına hız kesmeden devam eden Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ve Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu, Cumhuriyet Halk Partisi Akhisar İlçe Başkanı Hayriye Hacet ve meclis üyesi adayları ile birlikte esnaf ve vatandaşlarla buluştu.

‘Yeni Başkan Güçlü Manisa’ sloganıyla Manisa’nın 17 ilçesini gezerek hizmet ve projelerini anlatan Zeyrek, Akhisar halkının yoğun ilgisiyle karşılaştı. Vatandaşlar, Akhisar Belediye Başkanı Besim Dutlulu’nun hizmetlerinden memnun olduğunu dile getirerek, Akhisar ilçesinde altyapı çalışmalarının tamamlanıp yağmur suyu birikintisi sorunun büyükşehir adayı Ferdi Zeyrek ile birlikte çözüleceğinin sözünü aldı.

Başkan Dutlulu, yaptığı açıklamada şu ifadeleri kullandı; “Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayımız Ferdi Zeyrek ile halkımızı ve esnafımızı ziyaret ettik. Birlikte başaracaklarımızı, birlikte kazanacaklarımızı konuştuk. Her köşe başında vatandaşlarımızdan aldığımız güzel dilekler ve dualar bize her zaman güç veriyor. Daha güçlü bir Manisa'nın ayak sesleri yükseliyor.”

‘Manisa’da yeni bir dönem başlıyor’ diyerek sözlerine başlayan Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Ferdi Zeyrek ise “Çok yakında Türkiye'ye örnek olacak sosyal belediyecilik hizmetine bu topraklarda hep birlikte şahit olacağız. Halkın parası, nihayet halk için harcanacak. Az kaldı, sabredin” ifadelerini kullandı.












































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız