KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Füzün, Akhisar İçin Büyük Hayallerini Paylaştı

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Füzün, yerel radyo istasyonu Radyo Metronom'un konuğu olarak Akhisar'la ilgili düşüncelerini ve projelerini paylaştı.

3 Aralık 2023 Saat: 14:16
Füzün, Akhisar İçin Büyük Hayallerini Paylaştı
Füzün, Akhisar İçin Büyük Hayallerini Paylaştı
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Füzün, Akhisar İçin Büyük Hayallerini Paylaştı

Haber Merkezi

AK Parti Akhisar Belediye Başkan Aday Adayı Fatih Füzün, yerel radyo istasyonu Radyo Metronom'un konuğu olarak Akhisar'la ilgili düşüncelerini ve projelerini paylaştı. Füzün, Akhisar'da doğup büyüdüğünü, evlendiğini ve çocuk sahibi olduğunu belirterek, Akhisar’a olan bağlılığını ve sevgisini vurguladı.

Açıklamasında, insanların her zaman daha iyi ve güzel şeylere ulaşmak istediğini, kendisinin de Akhisar için bu yönde hayaller kurduğunu ifade etti. Füzün, siyasetin bir parçası olarak insanları mutlu etme yollarını aradığını ve Akhisar'ı mevcut durumundan daha iyi bir seviyeye taşımak için çalıştığını söyledi.

Akhisarlılara yakışır bir refah ve hizmet seviyesini hayal ettiğini dile getiren Füzün, bu amaçla siyasete atıldığını ve İlçe Başkanlığı görevinin kendisine verildiğini açıkladı. Görev süresince karşılaştığı zorlukları göğüslediğini ve her zaman Akhisar'a hizmet etmeye hazır olduğunu belirtti.

Eğer Akhisar halkı kendisine bu şansı verirse, hem kendi hayatını hem de Akhisar'ı güzelleştirip refaha ulaştırmak istediğini söyleyen Füzün, belediyeciliğin sadece projelerle sınırlı kalmaması gerektiğine inandığını ifade etti. Akhisar'ın hükümet tarafından seçilmesi durumunda, güçlü bir vekil ve grup başkan vekili Bahadır Yenişehirlioğlu’nun desteğiyle Akhisar'ın daha iyi bir şehir olacağına inandığını vurguladı.

Fatih Füzün'ün bu açıklamaları, yerel siyasetteki hedeflerini ve Akhisar'a olan bağlılığını göstermesi açısından dikkat çekiciydi. Kendisinin Akhisar için hayal ettiği projeler ve vizyon, yerel halkın ve siyasi çevrelerin ilgisini çekmeye devam ediyor.

 



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız