KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Galatasaray Taraftarlar Derneğinde Özükırmızı Devri Başladı

Galatasaray Taraftarlar Derneğinde Özükırmızı Devri Başladı

8 Mayıs 2012 Saat: 01:49
Galatasaray Taraftarlar Derneğinde Özükırmızı Devri Başladı
Galatasaray Taraftarlar Derneğinde Özükırmızı Devri Başladı
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği 4'nci olağan genel kurulunda Bilal Özükırmızı oy birliği ile başkanlığa seçildi. Akhisar Ticaret ve sanayi Odası Meclis Salonunda yapılan, 72 üyeden 42 üyenin katıldığı Olağan Genel kurulda, Bilal Özükırmızı bütün oyları alarak Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı seçildi.

 

Divan Başkanlığına Av. Osman Oktay, Başkan Yardımcılığına Ayhan Ata, Katip Üyeliğe Şerafettin Alkın seçildi. Bir dakikalık Saygı duruşu ve İstiklal  Marşının okunmasından sonra Yönetim ve Denetim Kurulu raporlarını Sekreter Halil Devecioğlu okudu. Yönetim Kurulunun ibrasından sonra seçimlerine geçildi.  Tek Liste ile seçime giren Bilal Özükırmızı oy birliği ile Akhisar Galatasaray Taraftarlar Dernek Başkanlığına seçildi.

 


Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği 4. Olağan Genel kurulunda konuşan eski Başkan Erhan Yılmaz;”iki yıldır başkan 6 yıldır derneğimizde aktif görev aldım. 6 yıl boyunca Akhisar Galatasaray taraftarları derneğinde bulunmaktan çalışmaktan çok büyük zevk aldım. Galatasaraylı olmak ve dernekte bulunmak benim için bir ayrıcalıktır ve yaşam tarzım olmazsa olmazlardan biridir. Öncelikli görevimiz üyelerimize avantaj sağlamak hakkında ne yapabiliriz. Taraftar üyelerine maç izlettiren bizden başka  hiç bir başka dernek yok bu sebeple en başarılı derneğiz. Benden sonra bayrağı alan Bilal Özükırmızı kardeşimize bu sorumluluğu aldığı için teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneğinin yeni Başkanı Bilal Özükırmızı;” öncelikle bundan önce yönetim kurulunda görev almış bütün üyelerimize sonsuz teşekkür ediyorum. Dernekçilik zor ve meşakkatli bir iştir. Yönetim kurulumuzla birlikte görüştükten sonra tüm üyelerimizle bir anket çalışması yapacağım ve üyelerimizin neler istediğini daha iyi anlarız.benim sizlerden istediğim üyelerimizle her zaman iç içe olmamızdır. Hepinize çok teşekkür ediyorum” dedi.

 

Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneğinin yeni yönetimi Başkan Bilal Özükırmızı, yönetim kurulu üyeleri Erhan Yılmaz, Özkan Kalın, Besim Dutlulu, Noyan Bayraktar, Şaban Taşkıran, Osman Oktay, Cem Karaca, Ayhan Ata, Şerafettin Alkın, Memduh Reşit Demirci, Sezgin Can, Murat Genç, Halil Devecioğlu, Halil Caka, Denetim kurulu üyeleri Ahmet Dutlulu, Osman Cerit, Bülent D. Oral’dan oluştu.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız