KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Galatasaraylılar Kaymakam Köten'i ziyaret etti

Galatasaraylılar Kaymakam Köteni ziyaret etti

28 Haziran 2012 Saat: 13:55
Galatasaraylılar Kaymakam Köten'i ziyaret etti
Galatasaraylılar Kaymakam Köten'i ziyaret etti
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneğinin yeni yönetim kurulu Başkanı Bilal Özükırmızı, yönetim kurulu üyeleri Noyan Bayraktar, Şaban Taşkıran, Sezgin Can, Halil Devecioğlu ile birlikte Akhisar Kaymakamı Kamil Köten'i makamında ziyaret ettiler. Dernek başkanı Özükırmızı, Kaymakam Kamil Köten’e Sarı Kırmızılı bir buket çiçek ve şampiyon takımın futbolcularının imzaladığı Galatasaray futbol takımının formasını hediye etti.


Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Bilal Özükırmızı, yönetim kurulu arkadaşlarını tanıttıktan sonra Kaymakam Köten'e hoş geldin diyerek yeni görevinde başarılar diledi.


Ziyarette konuşan Kaymakam Kamil Köten; " Hoş geldiniz arkadaşlar ayaklarınıza sağlık, ziyaretinizden çok mutlu oldum. Türkiye’de Galatasaray, Fenerbahçe, Beşiktaş, Trabzonspor gibi iyi ki büyük takımlar var. Türkiye’deki ulusal anlamda ortak paydalarımız bunlar. Bizi mutlu eden her şeyimizi unutturan bu büyük takımlar arasındaki tartışma ülkemizin güzelliğidir. Övünmek gibi olmasın bizde Galatasaraylıyım. Türkiye’nin büyük takımlarının güzelliği güzel muhabbet ortamlarını sağlamasıdır.  Türkiye'de her takımın fanatik taraftarlar vardır ama fanatik değilim. Galatasaray Dünyada ve Avrupa’da ülkemizi en iyi temsil eden takım ve Galatasaraylılar olarak herkes gurur duyuyordur. İnşallah diğer büyük takımlarımızın darısı başına, onların başarıları da bizleri gururlandırır. Bu sene ben Akhisar Kaymakamı olarak Akhisarsporluyum bunu belirtmek istiyorum. Diğer büyük takım taraftarları da kusura bakmasın ben Akhisarsporluyum” dedi.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız