KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Asayiş

Garaj Önünde Cinayet

Garaj Önünde Cinayet

26 Şubat 2014 Saat: 12:07
Garaj Önünde Cinayet
Garaj Önünde Cinayet
DAYIOĞLU KASABI

Manisa sabaha karşı silah sesleriyle uyandı. Garaj civarında meydana gelen olayda Şükrü T. isimli şahıs otomobilinin içinde uğradığı silahlı saldırı sonucu hayatını kaybetti. Olayla ilgili soruşturma başlatıldı.

Olay sabaha doğru saat 03:15’te eski oto terminali girişinde şuan kapalı olan Önleyici Hizmetler Şube Müdürlüğü önünde meydana geldi.

İddiaya göre Şükrü T., henüz ismi belirlenemeyen arkadaşıyla birlikte Saruhanlı’nın Nuriye kasabasında bir eğlence mekanından çıktıktan sonra 35 AD 4056 plakalı otomobiliyle Manisa’ya doğru yola çıktı. İki arkadaş bir süre sonra iki otomobilin kendilerini takip ettiğini fark etti. Şükrü T. sığınmak için oto terminal önündeki Önleyici Hizmetler Şubesi’nin önüne aracı çekti. Karakolun kapalı olduğu anlaşılınca diğer araçtaki şahıslar saldırıya geçti. Saldırganlar çapraz ateşle Şükür T.’nin üzerine mermi yağdırıp olay yerinden uzaklaştı.

Olay yerine yakın polis birimleri de iki otomobilin izini sürdü. Bu arada olay yerine gelen 112 ekipleri Şükrü T.’yi yaşama döndürmeye çalıştı ancak çabalar sonuç vermedi.
Olay yerindeki görgü tanıklarının verdiği ilk bilgilere ışığında araçların plakaları ve şahısların kimlikleri belirlendi. Polis ilgili kişilerin evlerine yönelik baskınlarda bulundu.

Öte yandan olay yerine gelen Cumhuriyet Savcısı gerekli delilleri topladı. Meydana gelen cinayetin iki yıl önce Alaybey’de işlenen kontör cinayetiyle bir bağıntısının olup olmadığı araştırılıyor.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız