KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Gazi-A.Vehbi Bakırlıoğlu Anasınıfına Kavuşuyor!

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Gazi-A.Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okuluna Anasınıfı yapım protolü imzalandı.

29 Aralık 2011 Saat: 18:15
Gazi-A.Vehbi Bakırlıoğlu Anasınıfına Kavuşuyor!
Gazi-A.Vehbi Bakırlıoğlu Anasınıfına Kavuşuyor!
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdürlüğüne bağlı Gazi-A.Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okuluna Anasınıfı yapım protolü imzalandı. Bu gün sabah saat 10.00’da Organize Sanayi Bölge (OSB) Müdürlüğü binasında, Manisa Valisi Halil İbrahim Daşöz, Akhisar kaymakamı Kamil Köten, İl Milli Eğitim Müdürü Fehmi Rasim Çelik, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, İl Özel İdaresi Genel Sekreteri Selami Katran, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu ve Hayırsever emekli Öğretmen Şükran Gönenç katıldı.

 

İmza töreninde konuşan Manisa valisi Halil İbrahim Daşöz;” Değerli basın mensuplarımız, değerli arkadaşlarımız. Bugün Akhisar’ da OSB yönetim kurulunun toplantısı vesilesiyle bulunduğumuz şuanda bir başka mutluluğu daha yaşıyoruz. Hayırseverimiz Şükran Gönenç hanımefendimizin destekleriyle Akhisar Gazi A.Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okulumuzun bahçesine iki derslikli içinde bazı üniteleri bulunan 80 öğrenci kapasiteli bir anasınıfı protokolünü yapacağız. Hayırseverimiz Şükran Gönenç hanımefendi burada. Kendileri 50 bin lira katkı sağlayacaklar. İşin gerçekleştirilmesini köylere hizmet götürme birliğimiz kaymakam beyin başkanlığında Akhisar gerçekleştirecek. Geriye kalan parayı da özel idare olarak bizler karşılayacağız. Kaymakamlığımızın emrine aktaracağız ve kısa bir süre içersinde de bu okulumuz öğrenime başlamış olacak. Ben bu duyarlılığından dolayı asil davranışından dolayı Şükran Gönenç hanımefendiyi huzurlarınızda teşekkür ediyorum. Bu örnek davranışı hepimiz için mutluluk vesilesi olduğu belirtiyor bu tür davranışların çoğaltılmasını diliyoruz. Bu konuda Akhisar’ımız gerçekten örnek bir ilçemiz. Çok güzel insanlarımız var. Bunların devamını diliyorum” dedi.

 

Akhisar İlçe Milli Eğitim Müdür Vekili Cafer Tetik;”İlçemizde okul öncesi eğitimde yükselen çıtamıza bir yenisini eklemenin sevincini yaşıyoruz. 2200 öğrencisi ile okul öncesi eğitimimiz yüzde 95 ulaşmıştır. Bu rakam Türkiye de bizleri ilk sıralara ulaştırmıştır. Bugün ilçemizde eğitim faaliyeti gösteren Gazi-A.Vehbi Bakırlıoğlu İlköğretim Okulumuzda anasınıfı ihtiyacı bulunmaktaydı. Kendisi de bir Akhisarlı olan ve Gazi İlkokulundan mezun emekli öğretmen Şükran Gönenç, bize yeni yılın en güzel hediyesinde bulunmuştur. Daha önce ilçemizde değişik okullarımızda uygulanan tip proje ile 80 öğrencimiz anasınıflarında eğitim görecektir. Okulumuz büyük bir okul olmasından dolayı kayıt alanında ki anasınıfı öğrencilerine yeterli imkânı sunamıyorduk. Hayırsever Şükran Gönenç in yapacağı bağış ve İl Özel İdaremizin katkılarıyla modern bir anasınıfına kavuşacağız” dedi.

-----

-----






 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız