KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından

18 Şubat 2012 Saat: 21:00
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından
Gaziantep Büyükşehir Belediyespor - Akhisar Belediyespor Maçının Ardından
DAYIOĞLU KASABI

 

Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral rakibin galibiyet için daha arzulu olduğunu ifade ederek, galip gelmek için çıktıkları bir maçtan bir puan aldıkları için üzgün olduklarını söyledi.



Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu mücadele olar çok iyi bir maç olduğunu ifade ederek, "Belki gol pozisyonu açısından pek fazla verimli olmadı ama her iki takımda kontrollü oynadı. Rakibin açıklarını değerlendirmeye çalıştık. Maçın ilk yarısının yarım saatinde rakip bizden daha iyi oynadı. Biz bu sürede orta sahada biraz eksik kaldık. Pas yapmakta topa sahip olmakta zorlandık. Ama daha sonra orta sahayı güçlendirerek bu açığı kapattık. 1-1'lik skoru da yakaladık. Galibiyeti getirecek pozisyonlara da girdik ama değerlendiremedik. Bugün iyi bir rakiple oynadık. Burada 3 puanla ayrılmak istiyorduk ama 1 puanda bizim için önemli" dedi.



Akhisar Belediyesporlu Serkan ise her iki takımın iyi bir mücadele sergilediğini belirterek, "İlk yarı gol yediğimiz pozisyona kadar kötü oynadık. Golden sonra toparlandık, iyi oynamaya başladık ve gölü de bulduk. Ama daha sonra bulduğumuz pozisyonları değerlendiremedik. Her iki takımı da tebrik ediyorum" diye konuştu.



Gaziantep Büyükşehir Belediyespor Teknik Direktörü Bünyamin Süral, kazanmak için çok iyi hazırlandıklarını ancak bunu başaramadıklarını belirterek, "Tabi oyunda 4-5 arkadaşın oyuna kendini verememesi yani gününde olmamaları, Abdullah'ın ilk dakikalarda sakatlanarak çıkması oyun düzenimizi alt üst etti. Rakibimiz iyi pas yaptı. Maçın hakkı beraberlikti ama kazanmaya yakın olan takım Akhisar Belediyespor'du. Onlar kazanmayı bizden daha çok arzuluyordu. Rakibimizi kutluyorum. 1 puanla ayrıldığımız içinde üzgünüz" dedi.



Gaziantep Büyükşehir Belediyesporlu Volkan ise kazanmaları gereken bir puanla ayrıldıklarını ifade ederek, "İki haftadır zaten içeride kazanamıyoruz. Bu şansızlığımızı kırmak istiyorduk. İyide mücadele ettik ve 1-0'da öne geçtik. Biz skoru korumaya çalışırken kalemizde gölü gördük. Elimizden geleni yaptığımızı düşünüyorum. Umarım önümüzdeki haftalarda daha iyi sonuçlar alarak daha üst sıralara çıkarız" ifadelerini kullandı.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız