Girişimci Kadınlar, Kaymakam veBelediye Başkanı Hızlı’dan Destek İstedi
Sağlık Bakanlığına bağlı Kanser Tanıma Tır’ı 16-20 Eylül 2013 tarihleri arasında Akhisar’da olacağı bildirildi. Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına bağlı Akhisarlı Girişimci Kadınlar Grubunun öncülüğünde 16-20 Eylül tarihleri arasında Akhisar Belediyesi eski hizmet binası önünde hizmet vereceği bildirildi.
Girişimci Kadınlar Kurulu üyeleri Nefise Şükran Füzün önderliğinde, Zeynep Abaka, Pervin Kuyucu, Nigar Burkay, Hanife Akça ve Ayten Çandar il birlikte kaymakam Kaan peker ve Belediye Başkanı Salih Hızlı’yı makamında ziyaret ederek destek istediler.
Girişimci Kadınlar Kurulu adına konu hakkında açıklama yapan N. Şükran Füzün; 16-20 Eylül tarihleri arasında Akhisar’a gelmesi planlanan kanser tarama tırı için Akhisar Belediyesi’ne ait eski hizmet binası önünde alan açılması ve ulaşım desteği istediklerini dile getirdi. Her türlü desteğe açık olduklarını dile getiren Başkan Salih Hızlı ise projenin bizzat içinde olmak istediklerini belirtti.