KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Göcek’li Çocuklar Ak-Sek Misafiri

Göcek’li Çocuklar Ak-Sek Misafiri

9 Ekim 2012 Saat: 10:48
Göcek’li Çocuklar Ak-Sek Misafiri
Göcek’li Çocuklar Ak-Sek Misafiri
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Sağlık Eğitim Kültür Vakfı  Göcek köyü çocuklarını misafir etti. 25 çocuğun misafir edildiği vakıfta öğrencilere AK-SEK Vakfının genel çalışmaları ve Çocuk Kulübünün Çocuk Meclisine nasıl dönüştürüldüğü hakkında  açıklama yapıldı.19 yıldır çocukların vakfa katmış olduğu değer, yapılan  faaliyetler konusunda açıklamalar yapılarak çocuk meclisinin Uluslararası bir yapılanmaya doğru gidişi hakkında da bilgi verildi. Birlikte Kazakistan çocuklarıyla ortak projede nasıl buluşulduğu Akhisar’a on binlerce ağacın dikilerek çimlendirme yapıldığının resim ve videoları hep birlikte izlenildi.

Göcek köyü çocukları; Sevilay Alan, Zührenur Kaya, Ürfet Yavuz, Medine Tekin, Hüseyin Gültekin, Kamil Ramlar, Ümmet İlgin, Süleyman Yıldız, Bedriye Tekin, Gürkan Demircan, Mehdi Yılmaz, Veli Tezcan, Erhan Kaya, Fadime Alan, Hatice Nur Akdağ, Mustafa Ali Gök, Naile Cengiz, Hasan Ali Demircan, Ayşe Ramlar, Cennet Cengiz, Aslı Yıldız, Sudenaz Akdağ, Sevgi Tekin, Elif Akçay yapılan bilgilendirmeleri dikkatle dinlediler.

Vakıf Genel Müdürü Sabahat Uzun bu vakfı çocuklar olmadan asla düşünemiyorum; Akhisar da yaşadığım sürece Vakfıma değer katan siz çocuklarımızla geleceği birlikte şekillendirmek istiyoruz. Bizin vakıf olarak, Yönetim Kurulu olarak siz çocukları geleceğin mirasçıları olarak görüyoruz. Vakıf üyeleri olarak kararlarımızı faaliyetlerimizi siz çocukların geleceği üzerine yatırım yaparak organize ediyoruz. Bundan sonraki çalışmalarımızda her zaman olduğu gibi köy çocuklarıyla  çocuk meclisini bir araya getirerek faaliyetlerimizi sürdüreceğiz. Bizlere bundan sonraki zaman içinde gerçekleştirmeyi düşündüğünü hayallerinizi söylerseniz bizim hayallerimizle sizin hayallerinizi örtüştürebiliriz. Bunu sizler için en güzel ve en yararlı şekliyle gerçekleştirmeye çalışırız ve çalışacağız dedi.

Çocuklar hayallerinin İzmir de deniz kenarında yürümek olduğunu; Anıtkabire gitmek olduğunu; Akhisar da gölet alanında piknik yapmak olduğunu söyleyerek bu konuda destek istediler. Çocuklar anne ve babalarıyla köy muhtarı Eşref Engiz birlikteliğiyle vakıft iki saati aşkın süre kalarak ayrıldılar.

Akhisar Muhtarlar Odası Derneği Başkanı İhsan Gümüşün  vermiş olduğu destekle organizasyonu yapılan bu toplantının diğer köy çocuklarının AK-SEK Vakfıyla tanışmasıyla ve Vakıf hakkında bilgilendirmelerin yapılmasıyla devam edeceği söylendi.

AK-SEK Vakfı Genel Müdürü; Gençlik ve Spor Bakanlığının SEYYAH projesi kapsamında Çanakkale de izlemiş oldukları “ÇANAKKALE DESTANI” isimli tiyatro eserinin 12.10.2012 tarihinde Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür salonunda sahneye konacağını söyleyerek çocukları aileleriyle birlikte bu geceye davet etti.

---------------------reklam-------------------


---------------------reklam-------------------









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız