KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Gördes Kadınlar Derneğinden 2 Engelli Aracı

Gördes Kadınlar Derneğinden 2 Engelli Aracı

10 Eylül 2011 Saat: 12:48
Gördes Kadınlar Derneğinden 2 Engelli Aracı
Gördes Kadınlar Derneğinden 2 Engelli Aracı
DAYIOĞLU KASABI

Topladıkları 100 Bin Pet Şişe Kapağı İle 2 Engelli Aracı Aldılar

 

Manisa’nın Gördes İlçesinde yaklaşık 1 yıldır faaliyet gösteren Gördes Kadınlar Derneği ilk icraatı olarak topladıkları plastik şişe kapakları ile engelli iki vatandaşa engelli aracı aldı. 1 yıl içerisinde yaklaşık 100 Bin pet şişe kapağı toplayan dernek üyeler topladıkları kapakları Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneğine teslim ettiler. Öte yandan Özel Akhisar Kolejinde öğrenci olan Batu Arda Dinç kendi imkanları ile yaklaşık 12 Bin pet şişe kapağı topladığı ve büyük destek verdiği bildirildi. Gördes Kadınlar Derneği adına Başkan Seyide Cenki ve yönetim kurulu üyesi Ayşe Köprülüler yaklaşık 250 kilogramlık pet şişe kapaklarını Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Cem Bayrak’a teslim ettiler.

 

Kapakları teslim alan Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği Başkanı Cem Bayrak yaptığı açıklamada “Gördes Kadınlar Derneği Yönetim Kurulu adına Dernek Başkanı Seyide Cenki, ilçelerinde bir yıllık süre içerisinde tüm Gördes halkının katkıları ile toplamış oldukları plastik kapakları derneğimize teslim ettiler. Kendilerine bu kapaklara karşılık 2 adet tekerlekli sandalye teslim edeceğiz. Talep üzerine de burada bir süre önce kendilerine 4 adet tekerlekli sandalye teslim edilmiştir. Bu kapaklara karşılık 2 adet tekerlekli sandalye de önümüzdeki hafta 14 Eylül Çarşamba günü Gördes ilçesinde kendilerine telsi etme sözü verdik. Duyarlılıklarına ve gayretlerine teşekkür ederiz” dedi.

 

 

Gördes Kadınlar Derneği Başkanı Seyide Cenki ise yaptığı açıklamada “Gördes Kadınlar Derneği ilçemizde yaklaşık 1 yıl kadar önce kurulmuştur. Derneğimizin ilk kuruluşundan hemen sonra ilçemizde yapabileceğimize inandığımız pet şişe kapaklarını toplamak üzere harekete geçtik.

 

Yaklaşık bir yıl gibi bir zamandır, ilçemizdeki tüm okullarda, huzur evinde, tüm kahvehane ve buna benzer kafe, lokanta gibi yerlerde, yürüyüş güzergahlarında, hatta derneğimiz üyesi arkadaşlarımız ilçe dışında gezmek amacı ile gittikleri yerlerden topladıkları kapakları biriktirmek sureti ile 10 Bin nüfuslu bir ilçe olmamıza rağmen yaklaşık 100 Bin adet kapağı bu şekilde topladık.

 

Amacımız vatandaşlarımıza çok fazla gayret sarf etmeden, maddi bir külfete olmadan topluma yararlı olunacağını göstermekti. Aynı zamanda topladığımız bu pet şişe kapakları çevre kirliliğini önlemek adına da yararlı bir hizmet olduğunun bilinci içerisinde bir yıldır, yolda yürüdüğümüz zaman önümüze bakarak yürüdüğümüz her kapağı alarak amacımıza ulaştığımızı sanıyorum.

 

İlçemizde bu kapak toplanması sırasında yardımlarını esirgemeyen Gördes Kaymakamlığı ve kaymakamımız sayın Davut Gül’e, Gördes Belediye Başkanı Muammet Akyol ve tüm yetkili kurumlara teşekkür ederiz” dedi.

 





 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız