KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Gözümüz Fair-Play Şampiyonluğunda !

Bank Asya 1.Liginde geride kalan 13 haftanın en centilmen takımı olan Akhisar Belediyespor, fair-play şampiyonluğuna göz dikti.

1 Aralık 2011 Saat: 11:11
Gözümüz Fair-Play Şampiyonluğunda !
Gözümüz Fair-Play Şampiyonluğunda !
DAYIOĞLU KASABI


Bank Asya 1.Ligi'nde geride kalan 13 haftanın en centilmen takımı olan Akhisar Belediyespor, "fair-play şampiyonluğuna" göz dikti.

 

Şu ana dek hiç kırmızı kart görmedikleri gibi, Elazığspor'la birlikte ligin en az sarı kart alan takımı olduklarına dikkat çeken Başkan Hüseyin Eryüksel, "Bizim için fair-play en az sportif başarı kadar önemli. Hem sahada hem tribünde Türkiye'nin en centilmen kulübü olduğumuza inanıyorum. İlk yarının sonu yaklaşırken, hiç kırmızı kart görmeyen 4 takımdan biriyiz. Sadece 21 sarı kartımız var. Teknik heyetin bu yönde verdiği eğitimi ve futbolcularımızın tutumlarını alkışlıyoruz. Hedefimiz sezonu kırmızı kart görmeden tamamlamak ve hem puan cetvelinde hem de fair-play çizelgesinde en üst sırada yer almak" dedi.



Bank Asya 1. Ligi'nde 13. hafta sonunda Akhisar ile birlikte Göztepe, Sakarya ve Kasımpaşa takımları hiç kırmızı kart görmezken, 5 kırmızı kartı bulunan Güngörenspor en hırçın takım olarak ilk sırada yer alıyor. Akhisar Belediye ve Elazığspor 21 sarı kartla en az sarı kart gören takım olurken, bu alanda birincilik 42 sarı kartla Karşıyaka'nın. Bank Asya 1. Ligi'nde 13 haftada takımlar toplam 26 kırmızı, 548 sarı kart gördü.

-----

-----

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız