KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

GS Store Tırı Akhisarda

GS Store Tırı Akhisarda

25 Ocak 2012 Saat: 17:24
GS Store Tırı Akhisarda
GS Store Tırı Akhisarda
DAYIOĞLU KASABI


Galatasaray Spor Kulübü'ne ait lisanslı ürünlerin satışının yapıldığı gezici GS STORE Tır'ı Akhisar'a geldi. Milli Egemenlik Meydanı Yeni Belediye Hizmet Binası önünde tanıtımı yapılan ve satışa sunulan GS STORE ürünlerine Akhisarlı Galatasaraylı taraftarlar büyük ilgi gösterdi. Türkiye'nin dört bir yanına gezici olarak hizmet veren GS STORE Gezici Tır'ı yeni Belediye hizmet binası önünde Galatasaray spor kulübünün lisanslı ürünlerinin satışı yaptı. Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erhan Yılmaz, yönetim kurulu üyeleri Halil Devecioğlu, Özay Alkan ile birlikte, Milli Egemenlik Meydanı Yeni Belediye Hizmet Binası önüne gelen GS STORE Gezici Tır Yetkilisi Necati Şimşek, Serkan Hantal, Uğur akıncı ve Adil Aksoy’u Gezici Tır'da ziyaret ettiler.

 


GS STORE Gezici Tır'ının Akhisar'a gelmesiyle açıklama yapan Akhisar Galatasaray Taraftarlar Derneği Başkanı Erhan Yılmaz;” Galatasaray Gezici Tır'ın Akhisar'a gelmesi Galatasaraylı olarak bizleri çok mutlu etti. GS STORE İlçemizde 27, 28, 29 Ocak günlerinde düzenlenecek Alışveriş Festivali süresince Akhisar’da kalacaklar. Galatasaraylı taraftarlarımızın takımının ürünlerini almak için uzaklara gitmesini gönlümüz arzu etmediği için bizler Galatasaraylı taraftarların ayağına kadar gelerek hizmet vermek istedik. Akhisarlı Galatasaraylıların GS STORE Gezici Tır'ında ki lisanslı ürünlere yoğun ilgi göstereceğine inanıyorum” dedi.


Galatasaray spor kulübü ürünlerinin satışının yapıldığı gezici Tır'ının Akhisarlı Galatasaraylılar tarafından ilgi gördüğü vurgulayan GS STORE Gezici Tır Yetkilisi Necati Şimşek, " Akhisar'a Balıkesir’den geldik burada da Pazar gününe kadar kalıp sonra da Pazartesi günü Manisa’ya gideceğiz. Galatasaray spor kulübü ürünlerini, Akhisarlı Galatasaraylılara ulaştırmak için yollardayız. Gezici Tır'da, Galatasaray spor kulübünün lisanslı ürünleri olan formalar, kaban, eşofman, bebek ürünleri, aksesuarlar, saat, anahtarlık, atkı, eldiven, bere, Galatasaray bayrağı, rozet, aslan ve parfüm gibi birçok ürün yer alıyor” dedi.

-----

-----




















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız