KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Sağlık

Günlerce Çektiği Acının Altından 22 cm- 1500 gr Kitle Çıktı

Günlerce Çektiği Acının Altından 22 cm- 1500 gr Kitle Çıktı

27 Nisan 2013 Saat: 12:05
Günlerce Çektiği Acının Altından 22 cm- 1500 gr Kitle Çıktı
Günlerce Çektiği Acının Altından 22 cm- 1500 gr Kitle Çıktı
DAYIOĞLU KASABI

Günlerce  ağrı çeken ve tedavisine bile başlanmayan Z.Ö Özel Akhisar Hastanesinde  deva buldu .
Özel Akhisar Hastanesi Sağlığın yeni adresi doktorlarından  Kadın Doğum Uzmanı Opr.Dr.Gülden YILMAZER   68 yaşında ağrı ve şişlik şikayetleri ile başvuran  Z.Ö ‘yü  önemli ve zor geçen bir ameliyat sonucu sağlığına kavuşturdu. Sağlık alanının teknolojik yenilikleri ile tetkik kapsamını hizmetine sunan sağlığın yeni adresi bir hastanın daha  sağlığına kavuşmasında büyük rol oynadı.
Hasta menopoz döneminde olup karın ağrısı, karında şişlik  ve şiddetli ağrılar ile Özel Akhisar Hastanesi kadın doğum polikliniğine muayene için  başvurdu. Hasta daha önce başvurduğu sağlık birimlerinde sorununa çare olmaması dolayısıyla ağrıları ve sıkıntıları hat safhada ilerlemiş bulunmakta idi . Gerekli tetkikler ve muayeneler sonucu hastanın  tüm batınını dolduran kistik kitlesi olduğu saptanmış olup ; Doktor  Gülden YILMAZER  operasyona karar verip hastanın sağlığının daha fazla tehlike de kalmaması için hastayı ameliyat etme kararı almıştır.
Ameliyat sonrası açıklamada bulunan YILMAZER ; ‘Ameliyatta hastanın sağ overinden  yaklaşık 1500 gr kistik kıvamdam  kitle çıkarılmıştır.Ameliyat sonrası   takiplerine devam ettiğimiz hastamız  2 gün hastanemizde misafir olup  daha sonra taburcu edilmiştir. Yumurtalık kistlerinin kadın yaşamının her evresinde  ortaya çıkabilir kistlerin düzenli muayeneler sonucu  tetkikler ile bulunup önce evrelerde tedavi edilmesi  mümkündür. Bayan hastalarımız biraz daha dikkatli olup kontrollerini ve sağlık tetkiklerini sık sık yaptırmalılardır. Bu şekildeki kistler 2cm den 30 cm ye kadar büyüyebilir. ‘dedi
Özel Akhisar Hastanesinde tedavisi olan ’  Z .Ö  Dr. Gülden hanima çok teşekkür ediyorum  ağrılarımdan ve böyle bir hastalıktan beni kurtardı .Vücudumdan çıkan kitleyi görünce çok şaşırdım .Allaha şükür sağlık durumum çok iyi ‘dedi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız