KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Güreşte Mesai Başladı !

Akhisar Belediyespor Güreş takımı 20 günlük dinlenme ve tatilin ardından çalışmalarına kaldığı yerde başladılar.

2 Ağustos 2011 Saat: 17:06
Güreşte Mesai Başladı !
Güreşte Mesai Başladı !
DAYIOĞLU KASABI

Belediyespor Güreş Antrenörleri İsmail Göze, Yücel Ünsal ve güreş takımını makamında kabul eden Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel ve Belediye Başkan Yardımcısı Latif Çakmak güreş takımı ile öğlen yemeğinde de bir araya geldi.

 

Güreş Antrenörleri İsmail Göze ve Yücel Ünsal geçen yıl çok başarılı bir güreş dönemi geçirdiklerini ve gelecek için sağlam yatırımlar yaptıklarını söylediler. Belediyenin güreşe vermiş olduğu destek ve yatırımların karşılığının yakın bir zamanda alınacağını belirten çalıştırıcılar çok kısa bir süre içinde belediyenin yaptırmış olduğu yeni güreş salonunda antrenmanlara başlayacağını kaydettiler. Antrenör Göze yaptığı açıklamada “Akhisar’da ve ülkemizde güreşin bir adım daha ileri gitmesine bizlere kaynak ve zaman ayıran belediyemize çok teşekkür ediyoruz. Akhisar’a böyle bir tesisi kazandıran Belediye Başkanımız Salih Hızlı’ya kulüp başkanımıza ve belediye başkan yardımcılarına çok teşekkür ediyoruz” dedi.

 

İLK HEDEF 2011 DÜNYA ŞAMPİYONASI

 

Hedeflerini açıklayan Antrenör Ünsal “12-17 Eylül 2011 tarihinde İstanbul’da yapılacak olan dünya şampiyonasında sporcu göndermek istiyoruz ve bununla  ilgili bütün çalışmalarımızı tamamladık. Bayanlarda 48 kilogramda Burcu Kebiç dünya şampiyonasında güreşebilmek için son milli takım kampına 63 kilogramdaki diğer sporcumuz Neslihan Ulusoy ile 10 günlük Akhisar’daki kampın ardından yolcu ettik. Burcu burada milli takımıa girmek için seçme müsabakası yapacak ve inanıyoruz ki bunu başaracaktır. Dünya şampiyonasında ilk kez Manisa’yı ve Akhisar’ı temsil eden sporcu ünvanını yakalayacaktır.

 

İSMAİL GÖZE POLONYA YOLCUSU

 

2011 yılında büyükler Türkiye şampiyonasında 120 kilogramda şampiyon olan sporcu İsmail Göze milli takım adına Polonya’da yapılacak olan uluslar arası turnuva için 3 Ağustos 2011 günü Akhisar’dan İstanbul’a uğurlanacağı belirtildi.

 

Güreş antrenörlüğü ve aynı zamanda Beden Eğitimi Öğretmenliği yapan İsmail Göze ve Yücel Ünsal yaptığı açıklamada “ata sporumuz güreşe bütün Akhisarlı ilköğretim öğrencilerini davet ediyoruz. Bu spor sayesinde ileride çok güzel imkanlardan faydalanabilecektir. Sağlıklı bir gelecek için herkesi bekliyoruz” dedi.














Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 79 22

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız