KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
ÖZKAYMAK PAZAR
Mestanoğlu
ALTIN SATIR
BEYZADE HALI
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar aktel
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU

Güncel

Hakan Erdost’tan Yeni Parti Teşkilatına Ziyaret

Akhisar Ticaret Borsası Başkan Adayı Hakan Erdost, seçim çalışmaları kapsamında siyasi parti ziyaretlerini sürdürüyor.

14 Eylül 2026 Saat: 15:43
Hakan Erdost’tan Yeni Parti Teşkilatına Ziyaret
Hakan Erdost’tan Yeni Parti Teşkilatına Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Hakan Erdost’tan Yeni Parti Teşkilatına Ziyaret
Haber : Burak Düztaş

Akhisar Ticaret Borsası Başkan Adayı Hakan Erdost, seçim çalışmaları kapsamında siyasi parti ziyaretlerini sürdürüyor.

Akhisar Ticaret Borsası Başkan Adayı Hakan Erdost, yaklaşan seçimler öncesinde gerçekleştirdiği ziyaretlere devam ediyor. Erdost, beraberindeki ekiple birlikte Akhisar Yeni Parti İlçe Teşkilatını ziyaret ederek parti yöneticileri ve teşkilat mensuplarıyla bir araya geldi.

HAYRİYE HACET VE EKİBİNDEN ERDOST’A KARŞILAMA

Gerçekleştirilen ziyarette, Akhisar Yeni Parti İlçe Başkanı Hayriye Hacet ve teşkilat ekibi, Hakan Erdost ile beraberindeki heyeti karşıladı.

Samimi bir atmosferde gerçekleşen buluşmada, karşılıklı görüş alışverişinde bulunuldu. Ziyarette Akhisar’ın ekonomik yapısı, ticaret hayatı ve iş dünyasının beklentileri üzerine değerlendirmeler yapıldı.

AKHİSAR’IN TİCARİ GELECEĞİ ÜZERİNE GÖRÜŞ ALIŞVERİŞİ

Hakan Erdost, seçim çalışmaları kapsamında gerçekleştirdiği ziyaretlerle Akhisar’ın farklı kesimleriyle iletişim kurmayı ve Ticaret Borsasının geleceğine ilişkin hedeflerini paylaşmayı sürdürüyor.

Akhisar’ın tarım, üretim ve ticaret potansiyelinin geliştirilmesi, iş dünyasının beklentilerinin karşılanması ve kent ekonomisinin daha güçlü bir yapıya kavuşması konuları, Erdost’un temaslarında öne çıkan başlıklar arasında yer alıyor.

Akhisar Yeni Parti İlçe Teşkilatına gerçekleştirilen ziyarette de kent ekonomisi ve ticaret hayatına ilişkin fikir alışverişinde bulunuldu.

ERDOST’TAN TEŞEKKÜR

Ziyaretin ardından Hakan Erdost ve beraberindeki ekip, kendilerini karşılayan İlçe Başkanı Hayriye Hacet ve teşkilat mensuplarına teşekkür etti.

Erdost’un, Akhisar Ticaret Borsası başkan adaylığı sürecinde kent genelindeki ziyaretlerini ve temaslarını sürdürerek projelerini ve hedeflerini kamuoyuyla paylaşmaya devam edeceği belirtildi.