KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Halil Mandacı Ortaokulu Anıtkabir’i ziyaret Etti

Halil Mandacı Ortaokulu Anıtkabir’i ziyaret Etti

14 Aralık 2012 Saat: 13:51
Halil Mandacı Ortaokulu Anıtkabir’i ziyaret Etti
Halil Mandacı Ortaokulu Anıtkabir’i ziyaret Etti
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Halil Mandacı Ortaokulu öğrencileri, öğretmenleri Huriye Baran, Seviye Yiğit ve okul müdürü Abdullah Kurt 8-9 Aralık 2012 tarihinde Ankara ve Eskişehir gezisi düzenlediler. Gezi 8 Aralık Cumartesi günü Anıtkabir’de resmi törenle mozoleye çelenk koyarak başladı. Anıtkabir müzesini gezen öğrencilerin hayranlıkları ve ataya özlemleri gözlerinden okunuyordu.

Türkiye Büyük Millet Meclisi ziyareti sırasında milletvekillerimizin çalışma alanlarına gören öğrencilerimiz meclis koltuklarında meclis sekreterinin meclisle ilgili verdiği bilgileri dinlediler. Öğle yemeğini meclis misafir lokantasında yiyen ekibimiz geziye eski meclis ziyaretiyle devam etti.

1. Meclis ve 2. Meclis’te öğrencilerimiz o zamanki çalışma koşulları karşısında şaşkınlıklarını gizleyemediler. Eski meclisin havasını soluyan öğrenciler duygusal anlar yaşadılar. Ardından Etnografya müzesi ve Resim galerisini gezen öğrencilerimiz Ankara’dan gülen gözlerle ayrıldılar.

Eskişehir’de konaklayan öğrencilerimiz geziye Eskişehir Odun Pazarı evlerinden başladılar. Kurşunlu külliyesi, Cam taşı müzesi, Lüle taşı müzesini gezen öğrencilerimiz sevdiklerine Eskişehir hatırası hediyeler almayı ihmal etmediler. Eskişehir Bilim Sanat ve Kültür Parkında Bilim Deney Merkezi’nde merkez görevlisi tarafından yapılan çeşitli deneylere birebir katılan öğrencilerimiz eğlenerek öğrenme fırsatını buldular. Sabancı Uzay Evinde 45 dakikalık uzay gezisinde astronotların ve uzay hakkında bilmediklerini öğrendiler. Kültür Parkını Sevgi treniyle gezme imkanı bulan öğrencilerimiz Masal Şatosunu görünce gözlerine inanamadılar. Korsan gemisinde sonlandırılan gezi turu ile öğrencilerimiz hayatları boyunca unutamayacakları deneyimler ve hatıralar kazanırken çok eğlenceli bir hafta sonu yaşamanın verdiği keyifle Akhisar’a döndüler.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız