KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Halk Eğitim kursları tamamlandı!

Halk Eğitim kursları tamamlandı!

23 Haziran 2011 Saat: 19:30
Halk Eğitim kursları tamamlandı!
Halk Eğitim kursları tamamlandı!
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Halk Eğitimi Merkezi Müdürlüğünün 2011-2011 eğitim-öğretim yılında Merkez, kasaba ve köylerde açtığı kurslar bu hafta sonu itibariyle tamamlanıyor.

 Konu ile ilgili bilgi veren Halk Eğitimi Merkezi Müdürü Arif Çivi;” Akhisar Halk Eğitimi Merkezi bir öğretim yılını daha geride bıraktı. 2010-2011 eğitim öğretim yılında 222 kursu hizmete sunduk. Ancak Akhisar Halk Eğitimi Merkezi yaz tatilinde de vatandaşlarımıza yönelik kurs çalışmalarına devam edecektir. Yaz kursları daha çok öğrencilerimizin stres atmalarına ve ileriye dönük hazırlık yapmalarına dayanan kurslar olacaktır” dedi.

Yaz Kurları devam edecek

Çivi;” Yaz tatilinde açılması planlanan kurslar, spor, resim ve müzik alanındadır. Bilgisayar ve dil kursları da hızlandırılmış şekilde devam edecektir. Özellikle bilgisayar kurslarının, kursiyerlerin daha kolay ulaşabilmeleri amacıyla, ilçemizin değişik okullarında açılması planlanmaktadır. Bu kurslarla ilgili olarak kurumda kayıtlar devam etmektedir” dedi.

Bu yıl açılan kurslar

Çivi;”Akhisar Halk Eğitimi Merkezi 2010-2011 Eğitim Öğretim Yılında: bahçecilik alanında 1, bilişim teknolojileri alanında 10, halk oyunları alanında 5, el sanatları teknolojisi alanında 72, elektrik-elektronik alanında 2, giyim alanında 3, hasta ve yaşlı hizmetleri alanında 2, kişisel gelişim alanında 2, müzik ve gösteri sanatları alanında 4, okuma yazma alanında 103, öğretmenlik ve öğretim alanında 4, sağlık alanında 1, spor alanında 2, tesisat ve iklimlendirme alanında 7, yabancı diller alanında 4 kurs olmak üzere 222 kurs açılmış olup bu kurslara 5037 kursiyer kayıt yaptırmıştır” dedi.

Kurslarda görev alan personel ve kurs açılan yerler

Çivi;” Bu yıl İlçe Merkezi ile 30 köy ve kasabada bayanlara yönelik 78 ev tekstili ve el sanatları kursu açılmıştır. Bu kurslarda 7 Öğretmen ve 31 bayan usta öğretici görev almıştır. Merkezde görevli öğretmenlerimiz: Pervin Başer, Nuran Buran, Zehra Serhatlı, Betül Gölçek, Fatma Soyumert, Gülay Atasagun, Sevgi Candan Yetiş; Usta Öğreticilerimiz Ve Görev Yerleri Şöyledir. Giyim Dalında: Fatma Çizmeci (Merkez) Hatice Çekmez (Süleymanlı), Rukiye Kuralay (Kayalıoğlu), Şehriban Hatip (Medar), Rahime Elif Cano (Bünyaniosmaniye), Emine Demir (Karabörklü), Kaniye Tınazlı (Beyoba), Gülizar Şenel (Kadıdağı), Melahat Yüzügüler (Hanpaşa), Ayfet Çivi (Gökçeahmet), Nilüfer Kırgöz (Yeniceköy) , Ayşe Apaydın (Tütenli), Sabriye Coşan (Büknüş), Beyhan Erce (Çanakçı), Esra Füzün (Sarıçalı), Elif Eryüksel (Selçikli), Selma Çandar (Yaykın), Nigar Kumova (İsaca), Yasemin Karaca (Erdelli), Aliye Canerik (Seğirdim), Fevziye Ekici (Sakarkaya), Selda Şaplı (Selvili), Serap Kolatan (Yukarıdolma), Ayten Dayanıklı (Arabacıkbozköy), Emine Aytaç (Yayakırıldık), Selda Erdoğan (Çamönü). El Sanatları Dalında İse: Fatma Coşkun (Zeytinliova), Aysun Balcan (Kapaklı), Ümit Avcı (Dereköy), Yasemin Akçay (Çobanhasan) Ve Sakine Tetiker (Akselendi) olup, bu kursların sergileri de geçtiğimiz günlerde sırasıyla açılmıştır.


















































































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız