KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Halk Eğitim Merkezi Özürlü Bakım Kursiyerleri Mezun Oldu

Halk Eğitim Merkezi Özürlü Bakım Kursiyerleri Mezun Oldu

4 Mayıs 2012 Saat: 22:41
Halk Eğitim Merkezi Özürlü Bakım Kursiyerleri Mezun Oldu
Halk Eğitim Merkezi Özürlü Bakım Kursiyerleri Mezun Oldu
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Halk eğitim Merkezi meslek edindirme kurslarına bir yenisini daha ekleyerek Özürlü Bakım Kursu açtı. Akhisar Bedensel ve Zihinsel Engelliler Derneği (ABZED) ile ortaklaşa düzenlenen protokol ile 24 kursiyere 400 saat süren Hasta Bakım ve Yaşlı Hizmetleri kursu verildi. Halk Eğitim eğitmenleri Sağlık Meslek Lisesi öğretmenlerinden Nagihan Kaya ve Nurten Çam tarafından verilen eğitimin sonunda Akhisar Belediyesi İlhan Ayverdi Mahallesi Konağında bulunan Biz Engelli Kafe’de yapıldı.

 

Ufuk Çetinkaya “özürlü olmak herhalde hiç kimsenin istediği bir şey değil. Özürlü bir bireye sahip olmak yine herhalde hiç kimsenin isteyebileceği bir şey değildir. Ancak hepimiz birer özürlü adayıyız aslında. Devletimizin şefkati, merhameti ve insifiyati sayesinde uzunca süreden beri özürlülerle ilgili olan uygulanan olumlu politikalar sonucunda özürlülerimizin de özürleri ile birlikte birer fert olduğu ve onlarında kendilerine imkan sağlanırsa çok iyi şeyler yapabildikleri ortaya çıkmıştır” dedi.

 

Akhisar Aile ve Sosyal Politikalar İlçe Müdürü Suudi Arslan yaptığı açıklamada “ilk başta engelliler koordinatörü Fikret Türk’e çok teşekkür ediyorum. Yine bizleri hiç yalnız bırakmayan AK Parti Kadın Kolları Başkanı Şemsi Okur’a ve yönetim kurulu üyelerine huzurunuzda teşekkür ediyorum. ABZED Derneği başkanı Cem Bayrak, Halk Eğitim Merkezi Müdürü sayın Ufuk Çetinkaya birlikte çok güzel bir projeye imza attılar. Buradan belge almış kardeşlerimizin bir an önce bu becerilerini kullanmalarını istiyoruz. Tüm kursiyerlere hayatında başarılar diliyorum” dedi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız