KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Hamza Hamzaoğlu Gerçeği !

Akhisar Belediyespor için sezon sonunu görmeden, tarihinin en başarılı günlerini yaşıyor demek mümkün. Akigo’lar zirvenin yalnızca bir puan gerisinde.

16 Kasım 2011 Saat: 11:17
Hamza Hamzaoğlu Gerçeği !
Hamza Hamzaoğlu Gerçeği !
DAYIOĞLU KASABI


Tarihinde ilk kez yükseldiği Bank Asya 1. Lig’de geçen sezon kan ter içinde bir ligde kalma mücadelesi verdiler. Hamza Hamzaoğlu ile lige tutundular. Denizlispor’dan istifa edip Akhisar’ın teklifini kabul ettiğinde birçokları onun büyük bir risk aldığını düşünüyordu. Denizlispor gibi büyük bir camiadan sonra Akhisar’da görev yapmak ve başarısız olmak Hamza Hamzaoğlu’nun sonu bile olabilirdi. Ancak o bunu göze aldı. Ve aldığı kararın doğruluğu, bu hafta bir kez daha ispatlandı. Akhisar Belediyespor 3-2’lik galibiyetle zirveye güçlü bir darbe indirdi! Dokuzuncu haftada Kasımpaşa karşısında son dakika golüyle takımına bir puanı getiren Sertan Vardar, Kayseri Erciyesspor karşısında hat-trick yaparken zaferini coşkuyla paylaştığı kişi Hamza Hamzaoğlu’ndan başkası değildi.

 

Akhisar, Erciyes’i nasıl mağlup etmişti. Nurullah Sağlam’ın Mersin’de yakaladığı başarının benzerine Akhisar’da imza atan Hamza Hamzaoğlu şu ifadeleri kullandı: “Erciyes iyi bir takımdı. Ancak biz de iyi bir takım olduğumuz biliyoruz. Kendi oyunumuzu yansıtabildiğimiz sürece, ligde her takımı rahatlıkla yenebiliriz. Kaybettiğimiz maçlardaysa kendi oyunumuzu oynayamadığımız açıkça görülebilir. Futbolun karalandığı bugünlerde biz oyunun güzelliğini unutturmamaya çalışıyoruz.”


Buradan sonra Akhisar Belediyespor’a kazandırdığı kimliğin ipuçlarını veriyor Hamza Hamzaoğlu: “Maçtan önce oyuncularıma ‘Bu maçı kazanmak zorundayız’ demedim. Yenilsek de önemli değildi. Önceliğimiz iyi futbol. Oyuncularım bir maçı hissederek, zevk alarak oynamadıklarında, bu kaybedilen üç puandan çok daha büyük kayıplar yaşatır. Futbol güzel bir oyun. Bu güzelliği her maçta, her idmanda hissetmelerini sağlamaya çalışıyorum.”


Hamzaoğlu sezon başında ligi orta sıralarında tamamlamayı hedeflediklerini söylemişti. Üst üste puanlar toplasalar da, bu hedeflerine hâlâ sadıklar. Büyük cümleler kurmaktan kaçınıyorlar. Tıpkı büyük hırslardan kaçınmaları gibi.

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız