KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

Hamzaoğlu, 11 günlük Antalya kampını değerlendirdi

Hamzaoğlu, 11 günlük Antalya kampını değerlendirdi

10 Ocak 2012 Saat: 00:30
Hamzaoğlu, 11 günlük Antalya kampını değerlendirdi
Hamzaoğlu, 11 günlük Antalya kampını değerlendirdi
DAYIOĞLU KASABI

Bank  Asya 1. Lig’inin güçlü ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut Tesislerinde Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, ilk antrenman öncesi 11 günlük kampı ve Kayserispor ile Çarşamba günü oynayacağı Kupa maçını değerlendirdi.

Bank Asya 1. Lig’i hedefledikleri yerde bitirdiklerini vurgulayan Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu;“ 11 günlük Antalya kampımızı bitirdik ve bu gün tesislerimizde toplanarak ilk antrenmanımıza başlıyoruz. İyi bir kamp dönemi geçirdik. Son günümüzde oynadığımız Kasımpaşa maçında iyi oyunumuzla 1-0 kazandık. Ama bizim için galibiyetten daha önemli olan şey sahada oynanan futboldu. Oynanan oyundan son derece memnunum. Şimdilik her şey iyi gidiyor. İkinci yarıya da iyi bir başlangıç yapmak istiyoruz. İyi oyunumuzu, iyi futbolumuzu sahaya yansıtarak taraftarlarımıza bizi izleyenlere seyrettirmek istiyoruz” dedi.

Kayserispor maçı bizim için çok önemli!

Hamzaoğlu;” Lig’den önce Çarşamba günü Kaysersipor’la oynayacağımız bir kupa maçı var. Bizim için çok önemli bir maç. Bizim için çok ciddi bir sınav olacak. Süper Lig’in iyi takımlarından olan Kayserispor’a karşı oynayacağımız futbol, ortaya koyacağımız mücadele bizim önümüzdeki yıllar içinde bizim adımıza göre iyi olacaktır. Kazanmayı da çok arzu ediyoruz. İnşallah o maçta da iyi mücadele iyi bir sonuçla ayrılırız” dedi.

Sakatlarımız iyileşiyor

Hamzaoğlu;” Mustafa Aşan takımla yavaş yavaş toplu çalışmaklara girmeye başladı. Doktorunun söylediği süreye göre daha 3 haftası var. Daha çabuk aramıza dönecek. Ufak sakatlıkları süren Sertan, Emrah eren ve Kürşat takımla çalışmalarını sürdürüyor. Kupa maçında yine iyi bir kadro ile sahaya çıkacağız” dedi.















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız