KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Hamzaoğlu İlk Yarıyı Değerlendirdi

Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, basın toplantısı düzenleyerek ligin ilk yarısını değerlendirdiler.

21 Aralık 2011 Saat: 12:10
Hamzaoğlu İlk Yarıyı Değerlendirdi
Hamzaoğlu İlk Yarıyı Değerlendirdi
DAYIOĞLU KASABI


 

Bank Asya 1. Lig’inin güçlü ekiplerinden Akhisar Belediyespor, Yılmaz Atabarut Tesislerinde, Basın sözcüsü İbrahim Evren Acar ile Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu, basın toplantısı düzenleyerek ligin ilk yarısını değerlendirdiler. İlk yarıyı Karşıyaka maçıyla kapadıklarını söyleyen Hamza Hamzaoğlu, Saha ve seyircisi önünde İzmir ekiplerinden Altay ile oynayacağı kupa maçından sonra 5 günlük izin ile ilk yarıyı değerlendirdi.


Lig’i hedefledikleri yerde bitirdiklerini söyleyen Teknik Direktör Hamza Hamzaoğlu;“ İkinci yarı çok çekişmeli ve zor geçecek. Buna hazırlıklı olmalıyız ve çok daha iyi maçlar çıkarmalıyız. Zirve yarışını lig’in sonuna kadar sürdüreceğiz. Kulübüyle ilişkisini kesen, 2 veya 3 futbolcu kadromuza dahil edebiliriz. Kadromuz lig için yeterlidir. İki veya üç futbolcuyla yollarımızı ayırabiliriz. Ayrılacak oyuncularımız belli değildir. Pek kiralık futbolcuya sıcak bakmıyorum, ama gücümüze güç katacak oyuncu olursa neden olmasın” dedi.


Bu yıl A2 takımımızdan memnunum!


Hamzaoğlu;” bu yıl A2 takımımız iyi bir performans gösteriyor ve bazı gençlerimiz iler ki yıllarda A takımın formalarını giyecekler. Takımda sivrilen futbolcuların devamlı oynamaları için birkaç oyuncumuzu kiralık verebiliriz” dedi.


Taraftarımızdan geçen yılki desteği göremiyoruz!


Hamzaoğlu;” İkinci yarıda taraftarlardan çok daha ve güçlü bir destek vererek bizi ateşlemesini istiyoruz. Geçen yıl göreve başladığımda çok zor şartlarda ve düşmemek için mücadele ederken stadımız doluyor ve büyük destek görüyorduk. Bu sezon lig’in üst sıralarında şampiyonluk mücadelesi veriyoruz ama aynı desteği görmüyoruz.


4 oyuncuma izin verdim, 27 Aralık’ta kamp başlıyor!


Hamzaoğlu;”Karşıyaka maçı sonrası takımımızın oyuncularından Kaptan Emrah Eren,  Oğuz Dağlaroğlu, Kürşat Duymuş ve Şehmus Özer izin verdim.  Altay maçından sonra tüm oyuncularıma 5 gün izin kullanacaklar. 27 Aralık’ta Antalya kampında toplanacağız. 4 günlük bir çalışma programından sonra 1,5 gün izinden sonra tekrar toplanıp 7 Ocak’ta kampımız sona erecek. Daha sonra kendi tesislerimizde Lig’e hazırlanacağız” dedi.


3 transfer yapabiliriz!


Hamzaoğlu;” Kadromuza transferine ihtiyacımız yok, ama elimizdeki  kadroyu biraz daha güçlü hale getirmek için 3 oyuncu transfer yapabiliriz. Bu transferlerin isimleri ve mevkileri şuan için belli değil. Bize katkı sağlayacak ve kulübüyle ilişkisini kesmiş bir oyuncu gelmedi. Kafamızda bazı isimler var ancak onların kulüpleriyle sözleşmeleri devam ediyor.  Ancak transferde şart değil, beklide hiç transfer yapmadan ikinci yarıya da başlayabiliriz. Çünkü bizi buraya getiren bu uyuncularımızdır” dedi.


Süper Lig’e çıkarsak maçlarımızı Manisa ve İzmir’de oynarız!


Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar; “ Teknik ekibimizin ilk yarı raporunu bizde sizler gibi bekliyoruz. Hocamızın vereceği rapor doğrultusunda alacağımız ortak kararı kamuoyuyla paylaşacağız. Takımımızın Süper Lig’e çıkması halinde stadyum bizim için engel değil, İzmir veya Manisa’da maçlarımızı oynarız. Akhisar Arena stadımızın yapılması ile ilgili çalışmalarımız sürüyor diyerek sözlerini tamamladı.

-----


Produceile cassias


-----










 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız