KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Haydi Çocuklar Namaza Kampanyası Ödül Töreni Yapıldı

Haydi Çocuklar Namaza Kampanyası Ödül Töreni Yapıldı

10 Eylül 2012 Saat: 10:27
Haydi Çocuklar Namaza Kampanyası Ödül Töreni Yapıldı
Haydi Çocuklar Namaza Kampanyası Ödül Töreni Yapıldı
DAYIOĞLU KASABI

Esnar Vakfı Akhisar Şubesi tarafından yürütülen “Haydi Çocuklar Namaza” isimli kampanyanın ödül töreni Akhisar Belediyesi Bülent Ciğeroğlu Kültür Salonunda yapıldı. 25 Haziran ile 13 Ağustos tarihleri arasında yapılan kampanyada 7 ile 15 yaş arası çocuklar kıyasıya yarıştı ve Bin 517 öğrenciden 136 öğrenci ödül kazandı.

 Ödül töreninde ilk olarak Kur’an okunmasının ardından Ensar Vakfı Akhisar Şubesi Başkanı Mehmet Çavul söz aldı. Çavul yaptığı konuşmada “daha önce arkadaşlarımız ile birlikte tohumlarını attığımız kampanyamızı Akhisar’da tamamlamaktan büyük mutluluk ve gurur duyduk. 7 ile 15 yaş arası çocuklarımızın Camide cemaat ile kılmalarını sonucunda alacakları puan sürdürdükleri bir yarışma programı biçiminde gerçekleştirdik. 25 Haziran günü Bin 517 kişi çocuğumuz yarışma için başvurdu. Akhisar ölçeğinde bizim amatörlüğümüze rağmen bu ulaşılabilecek güzel bir sayıydı. 13 Ağustos tarihinde sona eren kampanyamızın sonunda yaklaşık bin çocuğumuz geri dönüş yaptı. Bu günlük süren kampanya çerçevesinde 136 öğrencimiz ödüllendirildi. En iyi öğrencimiz 64 cami ile en fazla cami dolaşan öğrencimiz oldu. Bu kampanyada bizlere destek veren Akhisar Belediye Başkanımız Salih Hızlı’ya, Başkan Yardımcımız Ömer İşçi’ye, Basın Yayın ve Halkla İlişkiler Müdürümüz İbrahim Topaloğlu ve destek veren tüm işletmecilere teşekkür ederiz” dedi.

 Akhisar İlçe Müftüsü Ramazan Orhanlı ise yaptığı konuşmasında Cami din görevlilerin de bu projeye büyük katkı sağladığını belirtti. Ardından söz alan Ensar Vakfı Genel Müdürü Hüseyin Kader yaptığı konuşmada kampanyanın daha önce ülkenin bir çok bölgesinde başarılı bir şekilde yapıldığını ve devamında Akhisar’da da çok başarılı bir proje gerçekleştirildiğini kaydetti. İlahiyatçı yazar Ahmet Bulut Namaz’ın Hayatımızdaki önemi adlı sunumunu yaptı.

 Konuşmaların ardından ödül törenine geçildi. Yarışma sonunda Hasan Batuhan Tatar 54 camiye giderek büyük başarı sağlayarak birinci oldu ve köylerde kura çekimi sonucu Esma Başaran birinci oldu ve kendilerine birer bilgisayar hediye edildi. İkinci olarak yine 50 günlük namazlarını eksiksiz sürdüren Oğuzhan Yüksel, Gürkan Turgut, Süleyman Kulaksız, Sefa Doğan, Mehmet Göçmüş, Zekeriya Türkyılmaz ve Zübeyir Aktaş çeyrek altınlar ile ödüllendirildi. Ardından 106 öğrenciye ise bisiklet hediye edildi. 20 öğrenci ise mansiyon ödülü ile ödüllendirildi.

--------------------------reklam---------------------------

--------------------------reklam---------------------------









































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız