KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

Hızır Şenol İle Milli Görüş Belediyeciliğine Hazır

Yeniden Refah Partisi Akhisar Belediye Başkan adayı Hızır Şenol'un tanıtım programı, yerel halkın ve siyasi temsilcilerin yoğun katılımıyla Akhisar Belediyesi Parkiçi Sinema Salonu'nda gerçekleştirildi.

8 Ocak 2024 Saat: 17:23
Hızır Şenol İle Milli Görüş Belediyeciliğine Hazır
Hızır Şenol İle Milli Görüş Belediyeciliğine Hazır
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

Hızır Şenol İle Milli Görüş Belediyeciliğine Hazır

Akhisar Haberleri.com – Burak Düztaş

Yeniden Refah Partisi Akhisar Belediye Başkan adayı Hızır Şenol'un tanıtım programı, yerel halkın ve siyasi temsilcilerin yoğun katılımıyla Akhisar Belediyesi Parkiçi Sinema Salonu'nda gerçekleştirildi. Programa Yeniden Refah Partisi'nin Manisa Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Hatice Nur Germir, İl Başkanı Hakan Lalebaş, sivil toplum kuruluşlarının temsilcileri ve Akhisarlı vatandaşlar iştirak etti.

Hızır Şenol, adaylık tanıtım konuşmasında birlik, beraberlik ve milli manevi değerlere vurgu yaparak, halkın gerçek hizmet beklediğini ve artık yapay politikalardan usandığını ifade etti. Şenol, "Halkımız, seçim zamanı değil her zaman yanında olan, ulaşılabilir ve samimi siyaset anlayışını tercih edecek." dedi.

Ayrıca, Şenol, 3 yıllık ilçe başkanlığı süresince halkın içinde olarak, onların sorunlarını ve nabzını yakından bildiğini belirterek, dürüst ve halka hizmet odaklı bir yönetim anlayışını benimsediğini vurguladı. Yaptığı konuşmada, vatandaşın artık gerçekçi ve içten politikalar arzuladığını, Yeniden Refah Partisi'nin bu beklentilere cevap verecek milli görüş belediyeciliği anlayışıyla 31 Mart yerel seçimlerine hazır olduğunu dile getirdi.

Yeniden Refah Partisi Akhisar Belediye Başkan Adayı Hızır Şenol, “Halkımız, bölüştüren, ayrıştıran, halkın gücünü kendi menfaatleri doğrultusunda kullananlar ile birlikte milli ve manevi değerlerimizle beraber rengimiz, ırkımız, dilimiz, dinimiz, ne olursa olsun birlikte kardeşçe yaşayacağımız bir dünyayı tehdit ederek kişinin kendi tercihi olmayanlarla insanları yargılayan değil, yaradını yaradandan ötürü seven insanları tercih edecek inşallah. Kendini halkın üstünde gören milletin sofrasında kuru bir ekmeği bile bölüşmeye tenezzül dahi etmeyen seçimden seçime halkın varlığını hatırlayan ve bunu bir kurbağa deneyi gibi her dönem millete tekrar tekrar yaşatanlar ile seçim zamanı değil dağ, dere, tepe, yağmur, çamur, zengin, fakir ayrımı yapmaksızın değmedik el, girmedik ev, dokunmadık yürek olanlara tercihini kullanacak inşallah. Mahalle meclislerinde muhtarlarla istişare yapmadan, ben yaptım oldu diyerek halkın fikrini alma tenezzülünü bile bulunmayanlarla, mahalle meclislerinde muhtarlarımızla birlikte yapılacak projelere öncelik ve sıralama verilerek siyasi toplumsallaştıran ve toplumu da siyasallaştıran bir anlayışı inşallah toplumumuz ve halkımız seçecektir.

Buradan bazı kötü kokular burnumuza geliyor, kimse halkımıza bizim ağzımızdan konuşmaya olmayan şeyleri varmış gibi göstermeye kalkmasın. Zira gerçeklikten uzak yakından uzaktan alakası olmayan söylemlerle benim halkımı yeniden kandırmaya ve onları inandırmaya çalışanlara ben buradan şunu söylüyorum; halkımız artık bunlara karnı tok. Halkımız yapay çiçeklerin kokusunu değil artık gerçek çiçeklerin gerçek güllerin kokusunu istiyor. O da 31 Mart’ta yerel seçimlerde milli görüş belediyeciliği ile gerçekleştirilecektir.

Ben 3 yıldır Akhisar’da ilçe başkanlığı görevini iyisiyle kötüsüyle eksiğiyle gediğiyle yapmaya çalışıyorum. Belki tüm sektörlerin belki tüm kuruluşların eksiklerini eksiksiz olarak aynı seviyede bilemeyebilirim. Ama halkın nabzını derseniz, o zaman burada mütevazilik gösteremeyeceğim onu ben bilirim. Çünkü 3 seneden beri aranızda oturan isimsiz kahramanlarla ilçe yönetim kurulu üyelerimiz ile birlikte dağ, dere, tepe demeden, seçim demeden, sandık demeden, oy demeden sadece şu vicdani hizmet aşkımızdan dolayı dağ, dere ve tepe gezdik. Halkımızın problemlerine birebir şahit olduk. Elimizden geldiği kadar da karınca kararınca yardımcı olmaya çalıştık. Herşeyden önce bir karar vermemiz lazım biz gerçekten dürüst siyasetçi mi istiyoruz” dedi.

Konuşmaların ardından Yeniden Refah Partisi Akhisar Belediye Meclis Üyesi aday tanıtımı sonrası program son buldu.

 































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız