KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Hüseyin Tanrıverdi, Ramazan Turunda

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Hüseyin Tanrıverdi, Myanmardaki Müslümanlara yönelik şiddete ilişkin, Bu konuda BM görevini yapmalı, uluslararası hukuku çiğneyenler cezalarını çekmelidirler dedi.

2 Ağustos 2012 Saat: 15:46
Hüseyin Tanrıverdi, Ramazan Turunda
Hüseyin Tanrıverdi, Ramazan Turunda
DAYIOĞLU KASABI

Kırkağaç ilçesinde parti teşkilatı ve Kırkağaç Belediyesi'ni ziyaret eden Tanrıverdi, daha sonra Soma ilçesine geçerek Turgutalp beldesinde devlet hastanesi inşaatında incelemede bulundu. 
Tanrıverdi, hastane inşaatında yaşanan gecikmenin giderildiği belirterek, temele ilk harcı AK Parti Manisa Milletvekili Uğur Aydemir ile AK Parti Manisa İl Başkanı Murat Baybatur, Soma Belediye Başkanı Hasan Ergene ile birlikte attı. 
Soma Belediyesi tarafından düzenlenen iftar yemeğine de katılan Tanrıverdi, iftar sonrası yaptığı konuşmada, inşaatına başlanan devlet hastanesinin 1,5 yıl içerisinde tamamlanacağını söyledi. 
Tanrıverdi, Soma'daki termik santralin bacalarına filtreler takıldığını hatırlatarak, şöyle konuştu: 
''Santralin bacalarına bakanlar, benim bacalar hakkındaki verdiğim (filtreler yapılmadığı takdirde beni ayağımdan bacaya asın) sözü hatırlıyorlar. Söz vermiştik, bacalara filtreleri taktık. Soma'nın güzelleşmesi adına üzerimize düşen ne varsa her zaman yaptık, yapmaya da hazırız. Bize düşen sizlere hizmet etmektir. Özellikle maden işlerinde çalışan işçilere verdiğimiz sözler geçerlidir, yerine getiriyoruz. Maden ocaklarında çalışan işçilerimiz işsiz kalmayacak dedik, maden ocaklarını daha da genişleterek istihdam alanını genişletmiş olacağız.'' 
     
''Müslüman kardeşlerimize büyük eziyet yapılmaktadır'' 
     
Suriye'deki olaylara da değinen Tanrıverdi, ''Sadece Suriye değil, Irak ve Burma'da, Arakan'daki vatandaşların Ramazan ayları sorunlu geçiyor. Yardım elinin uzatılması gerekiyor'' dedi. 
Tanrıverdi, Ramazan ayında Müslümanlara büyük eziyet yapıldığını ifade ederek, şunları kaydetti: 
''Arakan'da Müslümanlar, büyük bir vahşet yaşamakta ve diri diri yakılmaktadır. Aynı azim ve gayretle onlara da yardımlarımızı yapmalıyız. 'İnananlar kardeştir' ilahi emir gereği onlara da yardım elimizi uzatmalıyız. Bu konuda BM görevini yapmalı, uluslararası hukuku çiğneyenler cezalarını çekmelidirler. Dünyada barış hakim olmalıdır. Bu dünyaya sahip olmak için değil şahit olmak için geldik. Biz iyiliklere şahit olmak istiyoruz. Bunun da yolu insanların birbirini sevmesinden geçer.'

-----------------------------reklam-----------------------------

-----------------------------reklam-----------------------------

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız