KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

İki Takımda 2 Puan Kaybetti

İki Takımda 2 Puan Kaybetti

4 Şubat 2012 Saat: 17:05
İki Takımda 2 Puan Kaybetti
İki Takımda 2 Puan Kaybetti
DAYIOĞLU KASABI

 

Akhisar Belediyespor ile Boluspor arasında Akhisar’da oynanan karşılaşmanın sonunda her iki Teknik Direktör Hamzaoğlu ve Kızıltan açıklamalarda bulundu.

 

Akhisar Belediyespor Teknik Direktör Hamzaoğlu;” bu gün söylenecek fazla bir şey yok. Her iki takımda kontrollü oyunu tercih etti ve risk almayı tercih etmedi. Genelde orta sahada geçen bir maç oldu. Karşılaşmanın sonuna doğru beklediğimiz pozisyonu bulduk ama gole çevirtemedik. Sonuçta iki takımda 2 puan kaybetti. Geçtiğimiz hafta çok iyi bir oyunla iyi bir skor elde etmiş bir Boluspor ile oynadık. Bizimde geçen haftanın moral bozukluğu üstümüzde vardı. Onu unutturmak istiyorduk olmadı. Bu güm önde çoğalmada biraz sıkıntı yaşadık, rakipte disiplinli oynayınca pozisyon bulmakta zorlandık. Takımımım oyun disiplininden kopmadan 90 dakikayı tamamlaması bizi memnun etti. Önümüzdeki deplasmanda oynayacağımız Sakaryaspor maçımız var ona bakacağız. Eğer zirve mücadelesi veriyorsak, bu hafta oynayacağımız deplasman maçlarından iyi bir sonuçla dönmek zorundayız. İnşallah bunu da başaracağız” dedi.

 

Boluspor Teknik Direktörü Özcan Kızıltan;” her maça kazanmak için çıkıyoruz. Lig’deki konumu olan her iki takımında kaybetmesi kendi adına sıkıntı olabilecek bir maçtı. İki takımda kontrollü oyun oynadı, pozisyonu yüksek bir maç değildi. Her iki takımda kapanarak savunma yapmadı. Genelde orta saha mücadelesi içinde geçti. Kazanmak istediğimizde kazanamadığımız Akhisar Belediyespor maçından alınan bir puan, Boluspor için iyi puandır. Çünkü Lig sonunda ikili averajları düşündüğünüzde buradan alına bir puan averaj açısında da bir avantajdı. Oyuncularım, kazanma adına, oyun adına iiyi bir gayret gösterdiler. Tüm futbolcularıma teşekkür ediyorum diyerek sözlerini tamamladı.

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız