KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Kültür/Sanat

İkincisi Antalya Havaalanında Açıldı

Akhisar Fotoğraf Sergisinin İkincisi Antalya Havaalanında Açıldı

12 Temmuz 2012 Saat: 11:11
İkincisi Antalya Havaalanında Açıldı
İkincisi Antalya Havaalanında Açıldı
DAYIOĞLU KASABI

Akhisar Belediyesi  tarafından düzenlenen “Renkler, Dokular, Yaşanmışlıklar Perspektifinde; Akhisar Kadrajları” adlı  fotoğraf sergisi ICF Airports Antalya Havalimanı’nda 9 Temmuz Pazartesi günü  gerçekleştirilen açılışla sanatseverler ve yerli-yabancı ziyaretçilerle buluştu.

İlk durağı; 17 – 20 Mart 2012 tarihleri arasında “İstanbul Taksim Metro Sergi Salonu” olan “Renkler, Dokular, Yaşanmışlıklar Perspektifinde Akhisar Kadrajları” adlı sergi, İstanbullu izleyiciler tarafından yoğun bir ilgiyle takip edilmişti. İkinci durağı ise; Türkiye’nin sahip olduğu doğal güzellikleri ve kültürel değerleri yerli ve yabancı turistlere tanıtmayı amaçlayan ICF Airports Antalya Havalimanı’nın İç Hatlar Terminali olan sergi, 9-16 Temmuz tarihleri arasında gezilebilecek.

Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, Akhisar Belediye Başkan Yardımcısı Ömer İşçi, Devlet Hava Meydanları İşletmesi Genel Müdürlüğü (DHMİ) Antalya Baş Müdürü Osman Serdar, ICF Airports Antalya Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş, ICF Airports Eş Genel Müdürü Alexander Laukemman, ve Manavgat CHP İlçe Örgütü Başkanı Ahmet Öztürk’ün katımlarıyla  gerçekleştirilen açılışta,açılışa ve sergiye ilgi oldukça yoğundu. Serginin açılışında; ICF Airports Antalya Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş söz aldı. ICF Airports Antalya Havalimanı Yönetim Kurulu Üyesi Abdullah Keleş’in konuşmasının ardından Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı da bir konuşma yaptı.

Hızlı; konuşmasında, “Renkler, Dokular, Yaşanmışlıklar Perspektifinde; Akhisar Kadrajları” fotoğraf sergisi  bugüne değin, ağırlıklı olarak “tarımsal sanayi merkezi” kimliğiyle tanınan Akhisar’ı, sahip olduğu tarihi ve kültürel zenginliklerinin ön plana çıkarılarak, ülke ve dünya genelinde tanıtmayı amaçlayan bir çalışmadır. Sergi, medeniyetlerin beşiği, kültürlerin buluşma noktası olma özelliğini taşıyan“Türkiye” genelinden, “Akhisar” özeline inerek, kültürler mozaiği özelliğine vurgu yapmaktadır” açıklamasında bulundu.

Konuşmaların ardından açılış kurdelesi kesildi ve sergi salonu gezildi. Sergi, 16 Temmuz 2012 Pazartesi gününe kadar ICF Airports Antalya Havalimanı İç Hatlar Terminali’nde ziyaretçiler tarafından gezilebilecek.

-------------------------------reklam-------------------------------

-------------------------------reklam-------------------------------

























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız