KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

İl Emniyet Müdüründen Moral Ziyareti!

İl Emniyet Müdüründen Moral Ziyareti!

3 Mayıs 2012 Saat: 23:11
İl Emniyet Müdüründen Moral Ziyareti!
İl Emniyet Müdüründen Moral Ziyareti!
DAYIOĞLU KASABI


 

Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, beraberindeki emniyet personeli ile birlikte Akhisar Sporlu Futbolcuları ve Yönetimini Yılmaz Atabarut Tesislerinde Ziyaret Etti.

 

Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin ve Akhisar ilçe Emniyet Müdürü Abdurrahman Yolcu, Akhisar Belediye Spor’lu futbolcuları ve yönetimine destek ve moral ziyaretinde bulundular. Yılmaz Atabarut Tesislerinde Kulüp Yönetiminden takım ile ilgili ve başarı grafiği hakkında bilgi edinirken, Kulüp Başkanı Hüseyin Eryüksel’de Potansiyelin gün geçtikçe arttığını ve bu başarıda Akhisar’lının katkısının büyük olduğunu ifade etti.

 

HAMZAOĞLU: ‘ ‘TARAFTAR BİZİM MİSAFİRİMİZ GİBİ’’

 

Akhisar belesiyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu, taraftarları misafirleri gibi gördüklerini ve taraftarın desteğini hiç eksik etmediğini, bu yüzden Takımın bulunduğu konumda, iyi futbolun yanı sıra taraftarın etkisinin büyük olduğunu ifade etti.

 

Manisa İl Emniyet Müdürü Yunus Çetin, ziyaretlerinin amacının, takımı kutlamak ve  başarısını sürdürmesi yönünde moral vermek olduğunu dile getirdi. Takımın şuana kadar genel olarak maçlarını kazanarak iyi iş çıkardığını ve süper ligi hakkettiğini de sözlerine ekledi.

 

Başkan Eryüksel ve Yönetimi ile kısa sohbetin ardından antrenman sahasına geçen ekip, Hamzaoğlu ve Yardımcısının Ayak Tenisi karşılaşmasını izledi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü adına Takım kaptanı Emrah Eren’e Çiçek taktim eden Yunus Çetin, yaptığı konuşmada, “ Ben Balıkesirliyim, ancak çokca kez Akhisar’da bulundum, havasını soluyup, suyunu içtim. Artık Görevim Manisa’da ve en iyi şekilde görevimi icra edeceğim. Futbolcular olarak sizleri ve bu başarıda katkısı olan başta yönetim, Taraftarlar ve Akhisar’lıları tebrik ediyorum. Önümüzdeki karşılaşmadan önce sizleri ziyaret ederek moral vermek istedik. Sizleri Süper Ligde görmek istiyoruz.” Dedi.

 

Kulüp yönetimi, Emniyet Personeli ve Futbolcular ile toplu halde hatıra fotoğrafı çekildikten sonra Takım antrenmana geçti. Antrenmanların taraftara açılması sebebi ile antrenmanı izlemeye gelen taraftarlar da tesislerdeydi. Manisa İl Emniyet Müdürlüğü adına birde takıma Baklava İkram Edildi.

 

Teknik Patron Hamza Hamzaoğlu, “İl Emniyet Müdürümüz ve İlçe Emniyet Müdürümüz personeli ile birlikte bizi ziyaret etmesi bizleri çok mutlu etti. Bizlere Gösterilen bu ilgi ve güveni boşa çıkarmamak için çalışıyoruz. Önümüzdeki karşılaşmalarıda kazanarak inşallah Süper Lig’e uzanacağız” dedi.

----


------
















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız