KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Futbol Turnuvası

Bu yıl üçüncüsü düzenlenerek geleneksel hale gelen İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Futbol Turnuvası 13 ilçe ve 5 şube müdürlüğünün oluşturduğu 18 takımla, 14 Haziran 2011 tarihinde start aldı.

19 Temmuz 2011 Saat: 17:30
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Futbol Turnuvası
İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Futbol Turnuvası
DAYIOĞLU KASABI

Bu yıl üçüncüsü düzenlenerek geleneksel hale gelen "İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü Futbol Turnuvası" 13 ilçe ve 5 şube müdürlüğünün oluşturduğu 18 takımla, 14 Haziran 2011 tarihinde start aldı. Takımların kıyasıya mücadelesinden sonra 15 Temmuz 2011 Cuma akşamı milli hakemlerden Engin KURT'un yönettiği final maçında Kula İlçe Tarım Müdürlüğüne yenilen Akhisar İlçe Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü takımı 2. oldu.


15 Temmuz 2011 akşamı Manisa İl Gıda Tarım ve Hayvancılık Müdürlüğü bahçesinde protokol üyeleriyle davetlilere verilen yemeğe ve sonrasında çim sahada gerçekleştirilen final müsabakasına Sayın Valimiz Celalettin GÜVENÇ, Mülkiye Baş Müfettişi Atilla ŞAHİN, İl Emniyet Müdürü Adem AYDEMİR, Vali Yardımcısı Baha BAŞÇELİK, Sağlık İl Müdürü Ziya TAY, Çevre Ve Orman İl Müdürü Yahya GÜNGÖR, İl Özel İdare Genel Sekreteri Selami KATRAN, Sosyal Hizmetler İl Müdürü Aydın YILMAZ, Gençlik Ve Spor İl Müdürü Dr. Süleyman ŞAHİN, İl Müftüsü Sinan CİHAN, Damızlık Birliği Başkanı Ahmet KIRLIOĞLU, Akhisar İlçe Tarım Müdürü Mehmet Akif ŞENYÜREK, Kula İlçe Tarım Müdürü Ali ÇIRAK  ve bazı davetliler katıldı.


Müsabaka Sayın Valimiz Celalettin GÜVENÇ' in başlama vuruşuyla başladı. Başta Sayın Valimiz Celalettin GÜVENÇ olmak üzere tüm protokol üyeleri Şampiyonluk müsabakasını maç bitimine kadar heyecanla seyrettiler.


Karşılaşma sonunda İl Müdürü Ömer ÇELİK turnuvaya katılan tüm takımlara katılımlarından dolayı birer belge verdi. Manisa Valisi Celalettin GÜVENÇ, Şampiyon olan Kula İlçe Müdürlüğü Futbol Takımına Kupasını ve 1 adet cumhuriyet altınını; 2. olan Akhisar İlçe Müdürlüğü Futbol Takımına da 2.'lik Kupasını ve yarım cumhuriyet altınını futbolcuları tebrik ederek verdi.


İl Müdürü Ömer ÇELİK, turnuvayla ilgili olarak "Manisa Tarım İl Müdürlüğü olarak, İl ve İlçe personelleri arasında kaynaşmayı, birlikteliği sağlamak ve sağlıklı bir hayat için sportif aktiviteleri geliştirmek amacıyla futbol turnuvası düzenlediklerini, önümüzdeki yıllarda da bu tür aktivitelere devam edeceklerini “söyledi.








 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız