KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

İl Üçüncüsü Oldular ve Madalyayı Şehre Taşıdılar!

İl Üçüncüsü Oldular ve Madalyayı Şehre Taşıdılar!

17 Nisan 2012 Saat: 20:20
İl Üçüncüsü Oldular ve Madalyayı Şehre Taşıdılar!
İl Üçüncüsü Oldular ve Madalyayı Şehre Taşıdılar!
DAYIOĞLU KASABI


 

75.Yıl Aysun Karalar İ.Ö.O Manisa’dan İl 3.sü olarak döndü.


9-16 Nisan tarihleri arasında Puanlı atletizm il birinciliği yarışması Manisa’da yapıldı. Manisa İl Milli Eğitim Müdürlüğü ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürlüğü’nün ortaklaşa organize ettikleri yarışmada, Şehrimizi temsil eden 75. Yıl Aysun Karalar İlk Öğretim Okulu, Yıldız Kızlar kategorisinde üçüncülük derecesini elde etti ve kürsüde yerini aldı.


Yarışmalar ile ilgili bilgi veren Beden Eğitimi Öğretmeni Özgür Morbel ;  “Okulumuz, Küçük erkek ve kızlar ile Yıldız kız ve erkek takımları ile yarışmaya iştirak etti. Küçük takımımızı  bundan sonraki seneler için deneyim kazanmalarını hedeflediğimiz yarışmalara hazırlıyoruz ancak Yıldız Erkek ve Kız takımlarımızla hedefe ulaştık.” Dedi.


Morbel; Yarışmada 100 MT Engelli Koşuda  Meral Ayber İl 1.si , Cirit Atma da Cansel Yüksek İl 1.si ve Gülle Atmada İl 2.si , 400 Mt koşuda  Ceren İrem Günsen İl 3.sü , Meral Ayber –Tuğçe Nur Tunç – Ceren İrem Günsen ve Nefise Aslan’dan oluşan 4 X 100 Mt Bayrak Koşu Takımı İl 3.sü , Disk Atmada Kader Çanlı İl 4.sü , 800 Mt Koşuda Tuğba Armağan İl 4.sü , Yıldız Erkeklerde ise Disk Atmada Barış Çetin İl 2.si , 1500 Mt koşuda Halil Akçay İl 3.sü , 800 Mt koşuda Bora Çiftçi  İl 3.sü , Gülle Atmada M.Ali Umutlu İl 4.sü , 400 Mt koşuda Mehmet Altınel İl 4.sü , 100Mt Engelli koşuda Bora Çiftçi  İl 4.sü Uzun Atlamada Şakir Şahin Aydoğan İl 5.si Cirit Atmada M.Ali Umutlu İl 9.luğu derecelerine ulaştılar.Öğrenci sporcularımız toplamda 11 madalya ,1 Kupayı Akhisar’a taşıyarak çalışmalarının karşılığını almış oldular.Ayrıca çalışmalarda destek veren Okul Müdürü Mehmet Karaduman’a ,Müdür Yardımcısı Süleyman Erdem’e , Okul Aile Birliği Başkanı Kamuran Yamaç’a , tüm öğretmen arkadaşlarıma , ulaşımımızı sağlayan Akhisar Belediye Başkanlığına , başarının mimarları öğrencilerime ve onların ailelerine teşekkür ediyorum dedi.

-----

_-----_






















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız