KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

İlçe Müftülüğü Medar Yaz Kuran Kursu törenle son buldu

İlçe Müftülüğü Medar Yaz Kuran Kursu törenle son buldu

24 Ağustos 2012 Saat: 22:52
İlçe Müftülüğü Medar Yaz Kuran Kursu törenle son buldu
İlçe Müftülüğü Medar Yaz Kuran Kursu törenle son buldu
DAYIOĞLU KASABI


Okulların tatil olmasıyla birlikte 18 Haziran’da başlayan İlçe Müftülüğü Medar Yaz Kur'an Kursu 24 Ağustos’ta Medar Merkez Cami Bahçesinde yapılan törenle son buldu. 18 öğrencinin 2 ay boyunca gördüğü Kur’an kursunu başarıyla tamamlayarak Kur’anı Kerimi okumayı öğrenen öğrencilere sertifikaları ve hediyeleri törene katılan protokol tarafından verildi. Kur’an kursu öğrencilerinden Nuri Özdemir ile Mesut Ayber, Kur’anı Kerim okudular.

İlçe Müftülüğü Medar Yaz Kur'an Kursu sertifika ve hediyeleri törenine Medar Belediye Başkanı Süleyman Ege, Süleymanlı Belediye Başkanı Ali Velestin, İlçe Vaizi Refik Demirel, Dire müdürleri, okul müdürleri ve veliler katıldı. 

Sunuculuğunu Emekli Öğretmen Yılmaz Arırt’ın yaptığı İlçe Müftülüğü Medar Yaz Kur'an Kursu Belge dağıtım töreni Saygı duruşu ve istiklal Marşının okunmasıyla başladı. Açılış konuşmasını Medar Merkez Cami İmam Hatibi Midai Ercan yaptı. Midai Ercan;” 2012 yılı kursları18 Haziran'da başlayan ve 2 ay süren yaz Kur’an Kursunda öğrencilerimize günde 3 saat Allah’ın kelamı, Kur'anı Kerimi öğretmek, Kur'andan kısa sureleri, bunlara namaz sureleri ezberletmek ve ahlak, ibadet, itikat bilgilerini üç aşamada öğrettik. Zaman geldi çocuklarımıza anne, babalık ve hocalık yaptım. Öncelikle kursumuza katılan öğrencilerimizin velilerine, bizlere destek veren hayırseverlerimiz, cami derneğimize ve cemaatimize teşekkür ediyorum ” dedi.

İlçe Vaizi Refik Demirel;” çocuğun olduğu yerde sadece bugünden değil, gelecekten de bahsediyoruz demektir. Çünkü çocuklarımız, geleceğin tomurcuklarıdır. Çocuklarını iyi bir şekilde terbiye eden, eğiten anne babalar veya toplumlar, geleceğe dair emin adımlarla ilerliyor ve geleceği teminat altına almış demektir. Çocuklarını iyi eğitemeyenler, onları geleceğe hazırlamayan, fertler, aileler ve toplumlar, yıkılmaya mahkûmdur.  İki aydır yaz Kur’an kursuna gelen öğrencileri, onları gönderen velileri ve camide çoklara katlanan cemaatimize çok teşekkür ediyorum” dedi.


 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız