KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

İlçe Tarım Müdürü Şenyürek, Gazeteciler Gününü Kutladı

İlçe Tarım Müdürü Şenyürek, Gazeteciler Gününü Kutladı

10 Ocak 2013 Saat: 18:55
İlçe Tarım Müdürü Şenyürek, Gazeteciler Gününü Kutladı
İlçe Tarım Müdürü Şenyürek, Gazeteciler Gününü Kutladı
DAYIOĞLU KASABI

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Akhisar İlçe Müdürü Mehmet Akif Şenyürek, 10 Ocak Gazeteciler Günü nedeniyle İlçe Müdürlüğünde verdiği kokteylde Akhisar yerel basının gazeteciler gününü kutlayarak, Teşekkür Belgesi verdi.

Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Akhisar İlçe Müdürlüğünün

2012 yılının faaliyet çalışmalarını Toplantı salonunda Sinevizyon gösterimiyle sunumundan sonra kurumun tanıtımında ve vatandaşlara iletilmesi gereken mesaj ve haberleri yayınlayan Akhisarlı yerel gazetecilerin, Gazeteciler gününü kutladı.

Akhisarlı yerel gazetecilerin tebrik eden Gıda Tarım ve Hayvancılık Bakanlığı Akhisar İlçe Müdürü Mehmet Akif Şenyürek;” Tüm gazeteci arkadaşlarımızın gazeteciler gününü kutlarım. Akhisar’da 2010 yılında göreve başladığımdan bu yana özellikle ilçe müdürlüğümüzün gerek çalışmalarını faaliyetlerini kurumumuzun tanıtımında ve vatandaşlarımıza iletmemiz gereken mesajları yayınladığımız haberler dolayısıyla vatandaşlara iletilmesinden sizlerden çok büyük katkılar gördük. Ve bu anlamlı günde sizlere naçizane teşekkür belgesi düzenlemek suretiyle de ilerde bu günü hatırlamanızı istedik. Sizlerin bize göstermiş olduğunuz nezaket ve haberlerimizi yayınlamanız bizim için gurur verici. Halkın içinde olduğumuz için bizim çalışma alanımız çok geniş. Hayvancılık, Tarım, Gıda konusu, Tarım bakanlığının bu sektörlerdeki faaliyetleri köy bazlarına kadar indirgenebilir. Esnafımızla sürekli istişare halindeyiz. Bu haberleri sizlerin gazetelerinde ve sitelerinde yayınlanmasından dolayı bize gelen olumlu tepkiler var. Bize diyorlar ki; ilçe tarımın bu kadar görevi olduğunu bilmiyorduk. Aslında değişen bir şey yok. Bizden önce ki arkadaşlarımızda bu potansiyelde bu performansta çalışıyorlardı. Yapmış olduğumuz hizmetlerin vatandaşlara duyurulması bilgilendirme mesajlarının da yerel mesajın da yerel basının kullanarak vatandaşlara en ücra köşeleriyle iletilmesiyle bakanlığımızın vermiş olduğu sınırlar ölçüsünde sizlerle bu haberleri paylaşıyoruz. Bu 2 yıllık sürede bize göstermiş olduğunuz nezaket ve incelikten dolayı hepinize teker teker teşekkür ediyorum. Bugününüzü tekrar kutluyorum ve bundan sonraki çalışmalarınızda gazete ve Internet gazetelerine başarılar diliyorum” dedi.




























 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız