KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Spor

İlk Hedef Süper Lig

İlk Hedef Süper Lig

4 Kasım 2011 Saat: 12:25
İlk Hedef Süper Lig
İlk Hedef Süper Lig
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar Belediyesi Güreş Kulübü 3. Lig’den katıldığı Türkiye Güreş Ligine şampiyon olarak 2. Lig’e yükselmişti. 17-20 Kasım tarihleri arasında Aydın’da yapılacak olan Türkiye Güreş 1. Ligine yükselme müsabakasında 12 takım arasında ilk 2’ye girmek için ter dökecek.

 

Akhisar Belediyespor Güreş Antrenörü İsmaiş Göze ve Yücel Ünsal bu lige çok iyi hazırlandıklarını belirterek “Rakiplerimizin gücünü iyi biliyoruz ve ona göre hazırlandık. İnşallah belediyemizin vermiş olduğu desteğin karşılığını Akhisarımıza şampiyon olarak ve birinci lige yükselerek vermek istiyoruz” dedi.

 

Türkiye Güreş ikinci liginin genç takımına sahip olduklarını belirten genç antrenörler “genç bir takım olmamıza rağmen çok yetenekli ve ileriye dönük çok başarılı bir takıma sahibiz. Takımda her şey çok güzel ve takım olarak odaklandığımız nokta da 1. lig, inşallah bunu da başarabilecek güçteyiz.

 

Ayrıca 26-27 Kasım tarihlerinde yapılacak olan yıldızlar 2. ligine terfi müsabakalarına katılacak olan alt yapı takımımız çalışmalarını da aralıksız sürdürmektedir. 35 kişilik alt yapıda minik ve yıldız sporcularımız da 2. Lig’e yükselmek için ter atacaklar” dedi.

 

Antrenörler İsmail Göze ve Yücel Ünsal her iki yaş grubunda da çok iddialı olduklarını söyleyerek “amacımız gelecekteki şampiyonları Akhisar’da çıkarmak. 1-2 yıl içerisinde hem yıldız hem de büyük takımımızda Avrupa ve Dünya Şampiyonalarında madalya kazanacağımıza inanıyorum” dedi.













 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız