KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

İlköğretim Öğrencisinin koluna Kapı Kolu Saplandı!

Vestel İlköğretim Okulu’nda bir öğrenci koşarken sınıf kapısının kolu, koluna saplandı. Talihsiz öğrenciyi kurtarmak için itfaiye devreye girdi.

19 Nisan 2012 Saat: 19:39
İlköğretim Öğrencisinin koluna Kapı Kolu Saplandı!
İlköğretim Öğrencisinin koluna Kapı Kolu Saplandı!
DAYIOĞLU KASABI


 

Habertürk Manisa Temsilcisi Ahmet Ünsal’ın haberine göre Manisa’nın 75. Yıl Mahallesi’nde bulunan Vestel İlköğretim Okulunda teneffüs ziliyle birlikte hızla sınıftan çıkan 11 yaşındaki ilköğretim öğrencisi Esra O.’ın kolu karşı sınıftaki kapı koluna takılınca korkunç kaza meydana geldi. Minik öğrenci kolundaki kapı koluyla Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı. Öğrenci ameliyata alınarak sol koluna saplanan kapı kolu çıkartıldı.


Manisa’da meydana gelen bu ilginç olay saat 12:00’de yaşandı. Vestel İlköğretim Okulu 5-C sınıfından eğitim gören Esra O. isimli öğrenci, teneffüs ziliyle birlikte sınıfından büyük bir heyecanla koşarak çıktı. Tam bu sırada karşı tarafta bulunan 4-C sınıfının kapısının açılmasıyla birlikte hızla kapıya çarpıp kaldı. Minik öğrenci kolunu kurtarmaya çalışmasıyla birlikte sol kolunun kapı koluna saplandığını fark etti. O kattaki sınıf öğretmenleri olayı hemen okul yetkililerine iletti. Okul yetkilileri 112’i arayarak yardım istedi. Olay yerine gelen 112 ekipleri de öğrenciye gerekli tıbbi müdahaleyi yapabilmek için itfaiyeden yardım istedi. Kenan Evren Sanayi Sitesi’ndeki müfrezeden olay yerine gelen 110 ekipleri minik öğrenciyi saplandığı kapı koluyla birlikte kurtarmayı başardı. Minik öğrenci Esra O., göz  yaşları arasında 112 ekipleri tarafından Celal Bayar Üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesine kaldırıldı.


Arkadaşının başına gelen kazadan etkilenen bazı öğrencilerde kendilerini okul bahçesine atarak fenalık geçirdi. Öğrencilerin bazıları olayın şokunu üzerinden atmaya çalıştı. Bu arada hastaneye kaldırılan Esra O. ameliyat alınarak koluna saplanan kapı kolu başarılı bir operasyon ile çıkartıldı.


Olayı duyan veliler böyle bir olayın yaşanmaması için sınıf kapılarının dışa doğru değil içe doğru açılması yada bu kolların iptal edilip topuz kol takılmasının daha doğru olabileceği belirttiler.

-----

-----



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız