KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, Akhisarspor Formasını Giydi!

ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, Akhisarspor Formasını Giydi!

22 Haziran 2012 Saat: 17:24
ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, Akhisarspor Formasını Giydi!
ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, Akhisarspor Formasını Giydi!
DAYIOĞLU KASABI


Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile ING Bank, Akhisar Şubesinin işbirliği ile hazırlanan;” 2012 Türkiye Ekonomisi’ ne Genel Bakış” paneli Belediye Meclis Toplantı Salonunda saat 15.00’te yapıldı. Panele Akhisar Kaymakamı Kamil Köten, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı, ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır ve Baş ekonomist Şengül Dağdeviren, ING Bank İzmir Bölge Müdürü Hüsniye Ulu, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Yardımcısı ve Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nedim Güreli, ATSO Başkan Yardımcıları Erol Boşnak, Ali Özgen, Ticaret Borsa başkanı Emin Demirci, Meclis Başkanı Fettah Gürmen, Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, Belediye Meclis Üyeleri, Köfteci Ramiz Şirketler Grubu başkan yardımcısı Bircan Taşkınlar, İzmir Zeytin Derneği Başkanı Mustafa Alhatoğlu,  Bankacılar ve vatandaşlar katıldı.  

Sunuculuğunu ATSO Genel Sekreteri Ali Özkervancı’nın yaptığı” 2012 Türkiye Ekonomisi’ ne Genel Bakış” paneli Saygı Duruşu ve İstiklal Marşının okunmasıyla başladı.

ING Bank Akhisar Şubesi Müdürü Vecihe Uz’un teşekkür konuşmasından sonra ATSO Başkan yardımcısı Erol Boşnak Akhisar ve Ticaret Sanayi Odasının yaptığı faaliyetleri anlatan konuşmayı yaptı. 

Panelde konuşan ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay;” Akhisar’ın içinden çok geçtim ve Ege’deki ilk ziyaretimi Akhisar’a bu gün gelerek yaptım. Bu gün burada olmaktan çok mutlu oldum. Buradan önce Akhisar Belediyespor’u Süper Toto Süper Lig’e çıktıklarından dolayı bu başarısını kutluyorum. Bizimde Akhisar Şubemiz de aynı Süper lig’de gibi bankamızda Süper Lig’de diyoruz ve aynı anda hareket ediyorlar. Akhisar’da Zeytin ve Zeytinyağı dışında çok güzel gelişmeler olduğunu gördüm. OSB gelişmesi, Türkiye’de ve dünyada markalaşma içersinde olduğu kurumların olması, Ramiz Köfte’nin hikâyelerini dinledim çok etkilendim. Akhisar Zeytin ve Zeytinyağı, haricinde birçok sektörde adı hızlı büyüyen Türkiye’nin ekonomik stratejisine çok örnek gösterilecek bir ilçedir. ING Bank dünyada çok büyük bir banka ve 40’ı aşan ülkede faaliyet gösteriyor. Son 12 ayda dahi Türkiye’ye nakit sermaye girişini ile en yüksek nakit sermayeyi ülkeye sokan banka biziz bir milyar TL yakın bir nakit sermaye girişi sağladık. 20’ye yakın ülkede Türkiye kürsüleri kurduk. Akhisar şubemiz üzerinden 5 ülkede hesap açtırabilirsiniz. Bu çok büyük bir şey, başka bankaların yapamadığı bir şeydir. İhracatı gerçekten çok desteklemek istiyoruz. Tasarrufta bizim için çok önemli, ING Bank hemen hemen her girdiği ülkede tasarruf yönüyle girmiş pazara, hep bankalar krediler ile girer ING Bank dünyada örnek bankadır” dedi.

Panelde konuşan Akhisar Kaymakamı Kamil Köten;” Benim ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay ve Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Yardımcısı ve Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nedim Güreli’den bir istirhamım olacak. Akhisar Belediyespor’umuzun çok güzel bir başarı hikâyesi olduğuna inanıyorum. Türkiye’de ilçeleri Süper Lig’de temsil eden, Ege Bölgesini tamamını temsil eden tek takım, Akhisar Belediyespor’dur. Ben Akhisar Kaymakamı olarak hemşerim ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay’dan ING Bank’ın çatısı altında bir sponsorluk adına ben destek bekliyorum diyerek sözlerini tamamladı.

Panele konuşmacı olarak katılan ve 2012 Türkiye Ekonomisi’ ne Genel Bakış” ilişkin beklentileri değerlendiren ING Bank Baş ekonomisti Şengül Dağdeviren,” piyasalarda yaşanan olumlu havanın kısmen devam edeceğini ancak temkinli duruşlarını koruduklarını söyledi. Dünya ekonomisinde politik risklerin devam ettiği, hatta artabileceği bir 2012 beklentisi Türkiye ekonomisinin gidişatını değerlendirdi. Tahminlerimize göre Euro Bölgesi’nde 2012 yılında resesyon kaçınılmaz görünüyor. Orta ve Doğu Avrupa’da Euro Bölgesi krizine karşı biraz daha dirençli ülkeler de var” dedi.

Panel daha sonra soru cevap şeklinde devam etti. Panelin sonunda Akhisar Belediyespor Başkanı Hüseyin Eryüksel, ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay’a, Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır’a, Baş ekonomist Şengül Dağdeviren’e, ING Bank İzmir Bölge Müdürü Hüsniye Ulu’ya, Türkiye İhracatçılar Meclisi (TİM) Başkan Yardımcısı ve Ege Zeytin ve Zeytinyağı İhracatçıları Birliği Yönetim Kurulu Başkanı Ali Nedim Güreli’ye Süper Lig forması hediye etti. Genel Müdür Pınar Abay, hediye edilen Yeşil Siyahlı formayı giyerek basına poz verdi. Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve ATSO Başkan Yardımcıları Erol Boşnak, Ali Özgen, Panele katılan konuşmacılara plaket ve hediye paketleri verdiler.

Genel Müdür, ilçede müşteri ziyaretleri gerçekleştirdi

Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası (ATSO) ile ING Bank, Akhisar Şubesinin işbirliği ile hazırlanan;” 2012 Türkiye Ekonomisi’ ne Genel Bakış” paneline katılan ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır ve Baş ekonomist Şengül Dağdeviren, ING Bank İzmir Bölge Müdürü Hüsniye Ulu ve panel öncesi ve panel sonrası ilçede müşteri ziyaretlerini gerçekleştirdi.

Sabah Saat 10.30’da Organize Sanayi Bölgesinde (OSB) kısa süre önce tesislerini yenileyerek hizmete açan Alhatoğlu Zeytinyağı dolum tesislerini ziyaret etti. Alhatoğlu Zeytinyağı dolum tesislerini sahibi Mustafa ve Alper Alhatoğlu tarafından karşılandı. Saat 12.00’de Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasını (ATSO) ziyaret ettiler. ATSO Başkan Yardımcıları Erol Boşnak, Ali Özgen ve yönetim kurulu üyeleri tarafından karşılandı. ATSO Başkan Yardımcıları Erol Boşnak, Ali Özgen, ING Bank heyetine Akhisar’ın ekonomisini ve odanın faaliyetleri hakkında bilgiler verdiler. ING Bank heyeti Köfteci Ramiz Şirketler Grubu başkan yardımcısı Bircan Taşkınlar’ı ziyaret ettiler. Bircan Taşkınlar, “Köfteci Ramiz”in dünden bu günlere gelişini anlattı.

Saat 15.00’teki 2012 Türkiye Ekonomisi’ ne Genel Bakış” paneline katıldıktan sonra heyet ECE Yeniçağ Gıda Sanayi ve Ticaret Anonim Şirketi Zeytin işletmeleri ziyaret ettiler.

ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, Genel Müdür Yardımcısı İhsan Çakır ve Baş ekonomist Şengül Dağdeviren, ING Bank İzmir Bölge Müdürü Hüsniye Ulu, ilçedeki müşteri ziyaretlerinde bilgi alışverişi yaptılar.

Şubede pasta kestiler

ING Bank Akhisar Şubesini ziyaret eden ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay, Akhisar Şubesinin performansı kutlamak için personel Handan Güneri ile birlikte pastayı kestiler.

ING Bank Genel Müdürü Pınar Abay;” şubemizin bu kadar başarılı olduğunu bilmiyordum. Şubenin rakamlarına bakıyorum her şeyi de çok iyi, kusur bulmaya çalıştık kusurda bulamadık. Ege bölgesinde her zaman takip ediyorum. Bütün birçok kampanyada Ege Bölgesinde Akhisar şubesi genellikle ya birinci, ya da ikinci, çoğunlukla birinci olduğunu görüyorum. Hepinizi Ticaride, KOBİ’de hem de bireyseldeki bu başarıdan dolayı tebrik ediyorum. Sizleri böyle görünce benim de enerji seviyem de yükseldi. Ben şube müdiremiz Vecihe Uz’a çok teşekkür ediyorum. Bu gün yaptığınız organizasyon mükemmeldi. Bu pozitif enerjiniz ekibe de yansıyor. İyi müdürler olmadan böyle dereceler çıkmıyor. İnşallah burada daha çok güzel işler yapacağız. Söz verdim Akhisar’a bir defa daha gelmem gerekiyor. Burada Yeşil Siyahlı formamı da giydim. Bir sonraki maça formamla gideceğim, sizlerinde bunu desteklemenizi isteyeceğim, tekrar hepinize teşekkür ediyorum” dedi.




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız