KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

İşçilerden Birinin Durumu Ağır

Muradiye’de, ağaçların dallarını motorlu testereyle kesmek isteyen işçiler elektrik tellerine temas edince akıma kapıldı.

27 Nisan 2012 Saat: 21:48
İşçilerden Birinin Durumu Ağır
İşçilerden Birinin Durumu Ağır
DAYIOĞLU KASABI


Muradiye Beldesi İnönü Mahallesi Hürriyet Sokak’ta meydana gelen olayda 3 kişi yaralandı. Muradiye Belediyesi’nde çalışan işçiler Yılmaz Yavuz (32) ile Ahmet Yorulmaz (33), özellikle rüzgarlı günlerde elektrik tellerine temas edip elektriklerin kesilmesine neden olan ağaçların uzun dallarını kesmek üzere Hürriyet Sokak’a gitti. Çalışma yapmadan önce TEDAŞ’ı arayan iki işçi elektriklerin kesilmesini istedi ve beklemeye başladı. Bu sırada, belediyede işçi olarak çalışan ve bir süre önce emekli olan Kamil Gündoğan (56), iki işçinin yanına gelip yardım etmeye başladı. İddiaya göre Gündoğan, acele edip, merdivenli aracın sepetindeki işçilerin yanına çıktı ve motorlu testereyi çalıştırıp uzun dalları kesmeye başladı. Bir süre dalları kesen Gündoğan, bir anlık dalgılığı nedeniyle elektrik tellerine temas etti ve akıma kapılıp düştü. Merdivenin ucundaki sepette bulunan diğer iki işçi de akıma kapılıp yaralandı. Olayı görenler sağlık görevlilerine haber verdi. Ambulansa konulan üç yaralı Celal Bayar üniversitesi Tıp Fakültesi Hastanesi’ne kaldırılıp tedaviye alındı. Yaralılardan Gündoğan’ın durumunun ağır olduğu belirtildi.
Muradiye Belediye Başkanı Erdinç Yavaşlı, hastaneye gelip işçilerin sağlık durumuyla ilgili bilgi aldı. Başkan Yavaşlı, “Özellikle rüzgarlı havalarda ağaçların uzayan dalları elektrik tellerine temas edip sık sık kesintilere neden oluyor. Normalde bu işi TEDAŞ’ın yapması gerekiyor. İşçiler TEDAŞ’a elektriğin kesilmesi için bilgi vermişler. Fakat acele davranıp kazaya neden olmuşlar. Can kaybı olmaması tek tesellimiz” dedi.
-----

-----
 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız