KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

İşte Göztepe-Akhisar Maçı Fotoğrafları ve Maç Sonrası Röpörtajlar!

İşte Göztepe-Akhisar Maçı Fotoğrafları ve Maç Sonrası Röpörtajlar!

6 Mart 2012 Saat: 11:30
İşte Göztepe-Akhisar Maçı Fotoğrafları ve Maç Sonrası Röpörtajlar!
İşte Göztepe-Akhisar Maçı Fotoğrafları ve Maç Sonrası Röpörtajlar!
DAYIOĞLU KASABI


 

Bank Asya 1.ligde 24ncü haftanın son maçı, Akhisar Belediyespor ile Göztepe arasında gerçekleşti. Yağışlı havada oynanan karşılaşmayı İlker Coşkun yönetti.


Akhisar Belediyespor Maçtan galip ayrılmayı 90’da Merter’ in golüyle başardı. Maçtan kareler maçı seyredemeyenler için görülmeye değer. Akhisar, İzmir, Soma gibi il ve ilçelerden Akigolar da tribünde yerini aldı.


Kendileri için çok önemli bir maçı galip tamamladıklarını vurgulayan Hamzaoğlu, maçın ardından yaptığı konuşmasında şunları kaydetti:


Elazığ Maçından da 3 Puan Alarak Taraftara Hediye Etmek İstiyoruz!


Üst sıradaki takımlarla oynayacağımız maç öncesinde 3 puan aldık ve bu müsabakalara daha moralli çıkmayı sağladık. Oyuncularımı tebrik ediyorum. Gerek Akhisar'dan gelen gerekse İzmir'deki Akhisarlılara teşekkür ediyorum. Gelecek hafta da kendi evimizde Elazığ Spor maçında sahadan galibiyet ile ayrılarak 3 puanı taraftarlarımıza hediye etmek istiyoruz. Üzerimizde stres yok. Bugün farklı bir kadroyla çıktık. İlk 10-15 dakika bocalayacağımızı tahmin ediyordum. Topu yere indirdiğimizde iyi oynadık. Her iki takımın da defansif anlamda sağlam duruşu müsabakanın kısır geçmesini sağladı. Maçın sonlara doğru daha üstün oynadığımızı düşünüyorum. Rakibin eksik kalmasında da yararlanarak, çok anlamlı bir gol bulduk.'' dedi.


Cahit Arslan’ dan Sert Açıklama: “Artık Aydın diye bir futbolcumuz yok!”


Arslan, maçtan sonra düzenlediği basın toplantısında, "Bundan sonra Aydın Karabulut diye bir futbolcumuz olmayacaktır. Bir futbolcu kötü oynayabilir ama negatif giden bir şeyde negatif olarak çıkmasının bir anlamı yok. Aydın'a ilk yarının son atağında uyarımı yaptım ama sportmenliğe yakışmayacak şekilde soyunma odasından göndermek zorunda kaldık. Savaşıp istediğimiz yere çıkacağız.''


Müsabakayı Kopartacak İsteğimiz Yoktu!


Bir hafta önceyle bir hafta sonranın farklı olmasının bir izahı yok. Böyle iniş çıkış yaşamamız gerekiyor. Rakibe pozisyon vermedik ama takımda coşku yoktu. Bazı oyuncuların bireyselliği takımın motivasyonunu etkiledi. Doğru paslarla hücuma çıkılsa farklı olabilirdik. Biz birilerini kazanmak istememize rağmen birileri kendini kazanmak istemiyorsa yapabileceğimiz bir şey yok. 10 kişi kalmasak berabere kalabilirdik, üzgünüz." dedi.

-----

-----




































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız