KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

İşte H. İbrahim Doğan ın Ekibi!

İşte H. İbrahim Doğan ın Ekibi!

7 Mart 2012 Saat: 21:22
İşte H. İbrahim Doğan ın Ekibi!
İşte H. İbrahim Doğan ın Ekibi!
DAYIOĞLU KASABI


 

Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinde yaşanan “kavgalardan” sonra olağanüstü seçim kararı alındı. 18 Mart Pazar günü yapılacak Mali kongre sonrası yapılacak seçimlerde 3 liste çarpışacak.

 

20011 yılı Kasım ayında, yönetim kurulun da ekseriyetle görevden alınan Hasan Genli ve iki arkadaşı ile  başkanlığa  seçilen Erkin Güney ve arkadaşları arasında sık sık güvenlik güçlerine yansıyacak şekilde sürtüşmeler yaşandı. Yapılacak Genel Kurulda Hasan Genli ve Erkin Güney listeleri ile tekrar yönetime talip olduklarını açıkladıktan sonra,  29 yıldır Şoförler ve Otomobilciler Odası başkanlığı yapan  Halil İbrahim Doğan “Kavgalara dur demek, hizmet yapmak” için  adaylığını lokma döktürerek açıkladı.

 

Esnaf Kefalet Kooperatifinin yönetiminin ortaklarına hizmet etmek için göreve gelmeleri gerektiğini belirten Halil İbrahim Doğan, “Bu makamlar kavga yeri değildir. Kavgalara dur demek için, hizmet için arkadaşlarımla birlikte yönetime aday olduk. Bildiğiniz gibi 1 yıl önce  seçim yapmış ve Hasan Genli ve arkadaşlarını yönetime seçmiştik. Fakat bu arkadaşlar 1 yıl dolmadan  birbirlerine düştüler. Koltuk kavgası yaptılar. Başkan Vekili olan arkadaşımız Erkin Güney yönetim kurulu kararı ile başkanlığa getirildi. Bundan sonra huzursuzluk ve gerginlik daha da artmıştır. Başkanlıktan düşürülen Hasan Genli v e iki arkadaşı basın toplantısı yapmak istediler; engellenmek istendiler, tartışmalar büyüyünce polis nezaretinde basın toplantısı yapıldı. Daha da ileri gidilerek  can güvenlikleri olmadığını iddia ederek Cumhuriyet Savcılığına baş vurdular. Birbirlerini suçlayarak  üst kuruluşlarına ve Bakanlığa şikayetlerde bulundular. Bu çok önemli kutsal bir görevdir. Bunu yapmak için bilgi ister, yürek ister, emek ister. Biz ekip olarak buna hazırız. Kavganın yerine hizmet için yola çıktık. Yapılacak genel kurulda diğer arkadaşlara da başarılar diliyorum.” Dedi.

 

18 Mart günü, Mali Kongre ile yapılacak seçimler için  Halil İbrahim Doğan, Hasan Genli ve Erkin Güney ekipleri kulis çalışmalarını aralıksız sürdürüyorlar. 1600 ortağı bulunan Akhisar Esnaf ve Sanatkarlar Kredi ve Kefalet Kooperatifinin yapılacak seçimli Mali Genel Kurulunda, Halel İbrahim Doğan’ın listesinde  Sami Ekerbiçer Bülent Fındık, Ali Sert, Yusuf  Künel, Abizer Açıkbaş bulunurken, 7. isimi sürpriz olarak açıklamadılar. Hasan Genli’nin listesinde  Ali Vatansever, Ersan Tepeci, Musa Değirmenci, Mustafa Altınsu, Ekrem Okkalıoğlu ve Özay Güler bulunuyor. Erkin Güney’i listesi de Mehmet Kulaksız, Hasan Ali Men, İsmail Canerik, Halit Yaşlıer, Rasim Marangoz ve Hüseyin Kol olarak açıklandı.

-----

-----





















 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız