KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
Zümrüt MobilyaYamaçlar Yapı
GÖZÜPEKTEL
ÖZKAYMAK PAZAR
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Boş Reklam Alanı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
HASCANLAR
Zeytinkent Sürücü Kursu
AKM
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar aktel
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
KOLAY GIDA

Güncel

İsviçreli Ekip Akhisar’da Halk Oyunları Öğrendi

İsviçreli Ekip Akhisar’da Halk Oyunları Öğrendi

20 Eylül 2013 Saat: 11:32
İsviçreli Ekip Akhisar’da Halk Oyunları Öğrendi
İsviçreli Ekip Akhisar’da Halk Oyunları Öğrendi
DAYIOĞLU KASABI

Dünya’da tüm Halk oyunlarını gelenek ve görenekleri ile beraber yerinde öğrenmek isteyen İsveçli 20 kişilik grup Akhisar’da Gençlerbirliği Spor Kulübünün konuğu oldu.

Amerika’da Türk Halk Dansları öğreticiliği görevinde bulunan Ahmet Lülleci önderliğinde ve Ege Üniversitesi Devlet Türk Müziği Konservatuarı Öğretim Görevlisi Abdurrahman Karademir ve Halk Oyunları öğreticisi Evren Soytopçu’nun da katılımı ile Akhisar’da ağırlanan 20 kişilik İsviçreli ekibe Akhisar Belediyesi Hüsnü Kahraman Kültür Parkı Alanında yöresel oyunlar öğretildi.

Alexa Candrian liderliğinde Türkiye’de Bursa ve Soma’da birkaç köyde halk oyunlarını yerinde inceleyen İsviçreli ekibe Akhisar Gençlerbirliği Spor Kulübü Başkanı Şafak Karayetim, Başkan Yardımcısı Orkun Derin, Kulüp Sekreteri Sevim Çetinkaya ve Kulüp Dansçıları Mustafa Aykuş, Ozan Gülay, Tolga Kocaöğüt, İbrahim Mert Kuzulu, Tansel Erdoğan ve Müzisyen Gökhan Araz tarafından karşılandı.