KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

İYİ Parti Akhisar'da Hasan Kirazoğlu İddiası

İYİ Parti Akhisar'da belediye başkanlığı için aday adaylarını belirleme sürecinde hareketli günler yaşanıyor.

24 Aralık 2023 Saat: 10:23
İYİ Parti Akhisarda Hasan Kirazoğlu İddiası
İYİ Parti Akhisar'da Hasan Kirazoğlu İddiası
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

İYİ Parti Akhisar'da Hasan Kirazoğlu İddiası

Haber Merkezi

İYİ Parti Akhisar'da belediye başkanlığı için aday adaylarını belirleme sürecinde hareketli günler yaşanıyor. Özellikle ilçenin tanınan yüzlerinden ve saygın hayırseverlerinden Hasan Kirazoğlu'nun isminin aday adayları arasında geçmesi ilgiyle karşılandı. Parti kulislerinde daha önce Aslı Öz'ün adının anılmasının ardından, Kirazoğlu'nun adaylık potansiyeli konusunda da yoğun bir beklenti oluştuğu gözlemleniyor.

İYİ Parti’nin Akhisar Belediye Başkan adayı olarak kimi göstereceği merak konusu olurken, yerel politika izleyicileri ve ilçe sakinleri arasında geniş bir yankı buldu. Hasan Kirazoğlu’nun isminin anılması, özellikle sosyal sorumluluk projeleri ve hayır işlerindeki aktif rolüyle bilinen bir isim olması nedeniyle dikkat çekiyor.

Parti içerisinde ve yerel düzeyde geniş bir destek tabanına sahip olması muhtemel olan Kirazoğlu'nun, ilçenin genel yapısını ve ihtiyaçlarını iyi anladığı ve bunlara yönelik projeler geliştirebilecek kapasitede olduğu konuşuluyor. İYİ Parti'nin aday belirleme sürecinde, ilçenin sosyoekonomik durumunu, beklentilerini ve önceliklerini dikkate alarak bir karar vereceği bekleniyor.

Parti kaynakları, son noktanın genel merkez tarafından konulacağını ve adayın resmi olarak ilan edilmesinin ardından seçim çalışmalarının hız kazanacağını belirtiyor. Aday belirleme sürecinin sonuçlanmasına yönelik beklentiler büyük olmakla birlikte, İYİ Parti'nin Akhisar’daki stratejik hamleleri ve seçim vaatleri de merakla beklenen konular arasında yer alıyor. İYİ Parti’nin bu seçimde hangi adayla yarışa katılacağı ve Akhisar’da hangi projelerle seçmenin karşısına çıkacağı, yakın zamanda yapılacak resmi açıklamalarla netlik kazanacak.



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız