KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Siyaset

İYİ Parti'nin Yeni Başkanı Mert Ali Kocacık Oldu

Kocacık, partinin yönetim kurulu tarafından oy birliğiyle başkan olarak seçildi.

1 Aralık 2023 Saat: 15:54
İYİ Partinin Yeni Başkanı Mert Ali Kocacık Oldu
İYİ Parti'nin Yeni Başkanı Mert Ali Kocacık Oldu
DAYIOĞLU KASABI

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar AKM Alışveriş Merkezi

İYİ Parti'nin Yeni Başkanı Mert Ali Kocacık Oldu

Akhisar Haberleri.com

İYİ Parti'de yaşanan son gelişmelerle birlikte, partinin yeni başkanı Mert Ali Kocacık olarak belirlendi. Bu atama, Serdar Dibekelan'ın sağlık sorunları nedeniyle görevini bırakmasının ardından yapılan yönetim kurulu başkanlık seçiminde gerçekleşti. Kocacık, partinin yönetim kurulu tarafından oy birliğiyle başkan olarak seçildi.

Mert Ali Kocacık Kimdir?

Mert Ali Kocacık, 35 yaşında, evli ve bir erkek çocuk babasıdır. Profesyonel hayatında aile firması Nalıncıoğlu Ayakkabı ve kendi firması, Lita Gıda ve Tarım Ürünleri Ltd. Şti.'de görev yapmaktadır. İYİ Parti içerisinde Ekonomi Politikaları Başkanı, Hukuk ve Adalet Başkanı ve Teşkilat Başkanı gibi önemli görevlerde bulunmuş bir isimdir. Eğitimini Anadolu Üniversitesi Uluslararası İlişkiler bölümünde tamamlamış, şu anda Adnan Menderes Üniversitesi Siyasal Bilimler ve Kamu Yönetimi dalında yüksek lisans yapmaktadır.

Kocacık'ın Açıklamaları ve Partinin Yol Haritası

Mert Ali Kocacık, yeni görevine seçilmesinin ardından bir dizi açıklamada bulundu. Yönetim kuruluna ve parti üyelerine teşekkürlerini ileterek, önceliklerinin yaklaşan yerel seçimler olduğunu belirtti. İYİ Parti'nin Akhisar'da fark yaratacak ve şehri için daha iyi olacak bir belediye yönetimi oluşturmak için aday görüşmelerinin devam ettiğini vurguladı. Kocacık, partinin toplayıcı ve birleştirici bir siyaset yapma amacını ön plana çıkararak, bu doğrultuda çalışmalarını sürdüreceklerini ifade etti.

Ayrıca, partinin genel başkanının bir kadın olması nedeniyle, kadın üyelerin partide daha aktif rol almasını teşvik ettiğini ve genç üyeleri de partinin çalışmalarına katılmaya davet ettiğini belirtti. KOCACIK, "Gelin geleceğimizi birlikte inşa edelim" diyerek, partinin gelecek hedefleri ve stratejileri konusunda kararlı ve istekli bir tutum sergiledi.

Bu değişim ve atama, İYİ Parti'nin gelecekteki siyasi stratejilerini ve yerel seçimlerdeki rolünü etkileyebilecek önemli bir gelişme olarak görülüyor.

 












 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız