KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Kaderin Böylesi ve Mutlu Son

Kaderin Böylesi ve Mutlu Son

10 Ağustos 2012 Saat: 13:03
Kaderin Böylesi ve Mutlu Son
Kaderin Böylesi ve Mutlu Son
DAYIOĞLU KASABI

 Aynı Yıl, Aynı Ay, Aynı Gün Aynı Saatte Doğmuşlar Şimdi Evlendiler.

Gülşah Aslantürk Akhisar’da, Cemil İslamov Bakü’de 1987 yılı 2 Aralık günü  saat 23.30 da doğmuşlar. Yolları  Orta Doğa Teknik Üniversitesi (ODTÜ) Uluslar Arası İlişkiler Fakültesinde kesişmiş. İkisi de mezun olmuş. Birbirlerine aşık olmuşlar. Akhisar’da  yapılan Nikah ve düğün töreninden sonra genç çiftin 10 gün sonra Bakü’de  2. düğünleri olacak. Cemil İslamov’ın Çocuk Doktoru annesi Dürdane İslamova, “Bu Allah’ın bir lütfü” diyor.

Akhisar’ da Soğuk Demircilik yapan Burhan-Nermin Aslantürk’ün iki kızından biri olan Gülşah Aslantürk ile Azerbaycan’ın başkenti Bakü’de İç İşleri Bakanlığında Daire Başkanı olan Rasim İslamov ile Çocuk Doktoru olan anne Dürdane İslam ova’nın oğulları Cemil İslamov’un sanki birlikteki kaderleri doğdukları 1987 yılı 2 Aralık günü saat 22.30 yazılmış. Anne Dürdane İslamova “Oğlum  Cemil bir yıl Bakü Üniversitesinde okudu. “Ben Türkiye’de okumak istiyorum”  deyince  ODTÜ Uluslar Arası İlişkiler  bölümüne girdi. Orada Gülşah ile tanışmış. Bize durumu açtı. Doğum tarih yıl, gün ve saatleri de çakışınca, çok duygulandık. Bu Allah’ın bir lütfü diyerek Akhisar’a gelip Allah’ın emri peygamberin kavli ile Gülşah’i istedik. Şimdi Akhisar’dayız. Çok mutlu saatler geçiriyoruz. Önümüzdeki günlerde de Bakü’de ikinci bir düğün yapacağız.” derken, Gülşah’ın babası Burhan Aslantürk, “Biz demokrat bir aileyiz. Kızım çok başarılı eğitim yılları geçirdi. Onun kararı bizim için çok önemlidir. Dünürlerimiz ile tanışınca kanımız çok ısındı. Azerbaycan halkı ile Türk halkı arasında bir kardeşlik bağı çok önemli. Yıllardır Azerbaycan’dan Türkiye’ye gelinler gelirken, şimdi biz Azerbaycan’a gelin veriyoruz.” Dedi.

Gülşah Asalantürk ile Cemil  İslamov’un Bakü’de yapılan düğün törenlerinde İslamov ailesinin yakınları ile üst düzey bürokratlar da  katıldılar.

------------------------------------reklam-----------------------------------

------------------------------------reklam-----------------------------------









 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız