KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Kamp Programı Değişti

Kamp Programı Değişti

13 Temmuz 2012 Saat: 20:40
Kamp Programı Değişti
Kamp Programı Değişti
DAYIOĞLU KASABI

Spor Toto Süper Lig’in yeni ekiplerinden Akhisar Belediyespor 1. etap tesislerde yapılan kamp programı 15 Temmuz’da bitiyordu, ancak yurt dışı programındaki değişiklik nedeniyle tesislerdeki çalışmalar 23 Temmuz’a kadar devam edeceği bildirildi.

Akhisar Belediyespor Yılmaz Atabarut Tesislerinde çalışmalarını sürdüren yeşil-siyahlı ekip 16 Temmuz Pazartesi gününe kadar izinli olduğu bildirildi.

Konu hakkında açıklama yapan Akhisar Belediyespor Basın Sözcüsü İbrahim Evren Acar “Kamp programımızda değişiklik söz konusu oldu. 16 Temmuz’da gitmeyi planladığımız Almanya kampına 23 Temmuz günü hareket edeceğiz. Almanya’nın Badkohlgrub kentinde Schillingshof otelinde 23 Temmuz’da başlayacak kampımız 3 Ağustos günü sona erecektir ve 6 Ağustos Pazartesi günü ise Ligler başlayan kadar tesislerimizde çalışmalarımızı sürdüreceğiz. İzleme Komitesi üyemiz Metin Tekin ise Almanya’da hazırlık maçı yapacağımız takımlar ile görüşmelere başladı” dedi.

Bilet ve Kombine ile ilgili Açıklamalar 16 Temmuz’da

2012-2013 sezonunda Manisa 19 Mayıs stadında yapacak karşılaşmalar öncesi bilet ve kombineler hakkında konuşan Acar “bu konuda bugün 19 Mayıs stadına gidip fiziki çalışmaları yaptık ve hepsini kağıt üzerine döktük. Kombineler Üst VİP A, B,,C ve D, Kapalı Alt B ve A-C, Tarzan Kapalı Tribün ve Spil Kale Arkası olmak üzere 8 kısımdan oluşacaktır. Fiyatlar konusunda hafta sonunda yönetim kurulumuz ile masaya oturup fiyatlar üzerinde konuşacağız. Kombine ile ilgili basın açıklamamızı aksilik olmazsa 16 Temmuz Pazartesi günü yapmak istiyoruz. Takımımız 3 günlük izne ayrılmıştır, Hamza hocamız da İstanbul’da yapılan Fikstür çekimlerine katıldıktan sonra ailesinin yanında kalmıştır. Pazartesi saat 16.00 da toplanıp 18.00 de idmanlara başlayacağız. Yeni transferimiz Bruno ise ilk idmana çıkıp çalışmalara başlamıştır” dedi.

-------------------------------------reklam------------------------------------

-------------------------------------reklam------------------------------------










 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız