KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Kan Bağışçıları Ödüllerini Aldı !

Türk Kızılayı Akhisar şubesi, başkanı Orhan Çeçen, Paşa mahallesi 125 Sokak Ahmet Kayalı iş hanı 302’nolu lokalde Türk Kızılay Akhisar şubesinde, memur Mehmet Acar ile birlikte Kızılay’a kan bağışı yapanlara Altın, Gümüş ve

10 Ağustos 2011 Saat: 18:26
Kan Bağışçıları Ödüllerini Aldı !
Kan Bağışçıları Ödüllerini Aldı !
DAYIOĞLU KASABI

Kızılay’a 25 kez kan veren Av. Halil Vehbi Başaran’a Gümüş Madalya ve plaketini Türk Kızılay Akhisar Şube Başkanı Orhan Çeçen verdi.

 

Basın açıklamasını Türk Kızılay Akhisar Şube, Başkanı Orhan Çeçen okudu.


Yurt genelinde ve tüm İslam alemi olarak bir kez daha 11 ayın sultanı Ramazan ayı ile buluşmanın sonsuz hazzını yaşıyoruz. Dini günlerimiz yüreklerimize her türden iyilik çiçeklerini tohumlarken var olan küslüklerin unutulması ve iyiliğin hakim kılınması için de kalbinizin merhamet kapılarının sonuna kadar açıldığı kutsal L olarak hayatlarımıza değer ve anlam katarlar. İşte bu istisnai günlerde her yıl olduğu gibi Türk Kızılay’ı Akhisar Şubemiz olarak da sosyal yardım Faaliyetlerin devamı olarak yardıma muhtaç vatandaşlarımıza verilmek üzere 150 adet gıda kolisinin ihtiyaç sahiplerine ulaştırmaya çalışmaktadır. Bu arada Akhisar halkımızın Türk Kızılay’ına desteklerini bekliyoruz. İyilik aşkına her türlü bağışçı o çağrıda bulunuyoruz.

 

Türk Kızılay’ı olarak dünya genelinde her yıl kutlanılmakta olan 14 Haziran Dünya kan bağışçılar olarak tertip edilen kan bağışçılarımıza ödül töreni düzenlenmektedir.


2011 yılında yine Türk Kızılay’ı kan bağışçılar günü programını Manisa Saruhan Otelde gerçekleştirmiş olup .her hangi bir nedenle plaket ve Madalyalarını alamayanlar için de Şubemiz bu madalyaları basın önünde bağışçılarımıza takdim etmeyi ön görmüştür. Kan bağış Madalyalarımızı sırası ile Galip Kemal Tekin, Altın ve Gümüş Madalya, Haldun Galip Keskin Bronz Madalya, Halil Vehbi Başaran Gümüş Madalya, Serkan Kara Plaket, Süleyman Arabacı Plaket, Arif Gökköy, Süleyman  Şener Plaket, Erkan Burunkaya Plaket, Mehmet Sarı Plaket almaya hak kazanmışlardır. Şube Başkanımız Orhan Çeçen tarafından kendilerine Madalyaları takdim edilmiştir.


 

İyilik aşkına Ramazan ayında “Gönüllü Kan Bağışçısı olmaya”..! sloganı ile Akhisar halkımıza her Cuma T.C. Ziraat Bankası önümde saat: 17.00 ile 24.00 arası Kan bağışına bekliyoruz. Ayrıca, 18-19 Ağustos 2011 tarihlerinde aynı yerde ve aynı saatler arası Kan Bağış Tır’ımız  Akhisar’a gelerek  kan alımı gerçekleşecektir. Bu arada Türk Kızılay’ının Afrika yardımları da devam etmektedir. Yardımlarınızı bekliyoruz” dedi.










Haber & Reklamlarınız için : 0236 412 79 22

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız