KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Kantin Hırsızları Yakalandı

Kantin Hırsızları Yakalandı

9 Nisan 2012 Saat: 16:15
Kantin Hırsızları Yakalandı
Kantin Hırsızları Yakalandı
DAYIOĞLU KASABI


 

Manisa polisi şehrin önde gelen aileleri ve bürokrat çocuklarının eğitim gördüğü Gazi İlköğretim Okulu kantinine girerek hırsızlık yapan yaşı küçük 3 çocuğu çaldıkları mallarla yakaladı.


Okul kantinini kilitlerinden birisini kırarak demir parmaklılarının esneterek okul kantine girmeyi başaran A.A., H, İ. ve M.A. kantinden çaldıkları çikolata, meyve suyu, kraker ve sodaları poşetlerin içerisine koyarak okuldan kaçarken vatandaşlar tarafından fark edilip polise bildirildi. Bölgede devriye gezen Önleyici Hizmetler Şubesine bağlı ekipler 155’e gelen ihbarla olay yerine gitti. Hırsızların kaçabileceği güzergahlar daraltılarak okul kantini fareleri vatandaşlarından balkonlarından verdikleri eşkaller doğrultusunda uzun süren kovalamaca sonrasında A.A., H, İ. ve M.A. ele geçirildi.

 

Polis, yaptığı sorgulamada hırsızların çaldıkları malları İmam Hatip Lisesi ile İstasyon civarına attıklarını söylemeleri üzerine bölgede yapılan aramalarda 4 adet poşet içerisinde mallar bulundu. Polis, olaydan hemen sonra okul müdürü Abdül Kadir Topçu ve kantin sahibi Abdurrahman Gürbüz’ü okula çağırdı.

 

Hırsızlar olayı gerçekleştirmeden önce okul bahçesinde sigara içtikleri bu sırada bankın üzerinde unutulan öğrencinin montunu da ateşe verdikleri belirlendi. Kantin Sahibi Abdurrahman Gürbüz, “İnanın çalınan malın hepsini toplasanız belki de 100 TL yapmaz. Bu gencecik çocukların nasıl böylesi işlere kalkıştıklarını anlayamadım. Çaldıkları maldan çok verdikleri zarar daha büyük” dedi. Polis, zanlıları sorguları yapılmak üzere Çocuk Şubesine çalınan malları da kantin sahibi Abdurrahman Gürbüz’e teslim etti.

-----

-----






 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız