KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Kardeş Kurum-Kardeş Okul Projesi Kapsamında ATSO’ya Teşekkür

Kardeş Kurum-Kardeş Okul Projesi Kapsamında ATSO’ya Teşekkür

29 Şubat 2012 Saat: 19:25
Kardeş Kurum-Kardeş Okul Projesi Kapsamında ATSO’ya Teşekkür
Kardeş Kurum-Kardeş Okul Projesi Kapsamında ATSO’ya Teşekkür
DAYIOĞLU KASABI

 

Kardeş Okul-Kardeş Kurum projesi dahilinde yapılan protokol belgesini Manisa Milli Eğitim Müdürü Mustafa Altınsoy Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Toplantı salonunda yapılan törende Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Mehmet Ulusoy ‘a takdim etti.

 

Yaptıkları katkılardan dolayı teşekkür Altınsoy; Eğitim yardımı ve desteklerinin devam etmesini diledi. Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy’ da Ticaret Odası İlköğretim Okuluna Eğitim için ellerinden gelen yardımları yapacaklarını ve eğitime katkılarının devam edeceğini söyledi. İlçe Milli Eğitim Müdürü Süleyman Mermer, Ticaret ve Sanayi Odasının katkılarıyla Eğitimi sürekli olarak desteklediklerini belirtti. Mermer, eğitime katkılarından dolayı ATSO’ya teşekkür etti. Okul Müdürü Mehmet Abalı ise şimdiye kadar yapılan yardımları anlattı. Abalı, Akhisar Ticaret ve Sanayi Odası Yönetim Kurulu Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu’nun şahsında ATSO’ya katkılarından dolayı teşekkür etti..

 

Yapılan yardımları anlatan Abalı “Okul binamıza 8 kameralı güvenlik sistemi ve  Dahili hatlı santral yapıldı. Okulun idare odalarına, rehberlik, anasınıfı  ve öğretmenler odasına laminant parke, Okulun çatı ve oluklarının tamir edildi. Okulun bahçe kapılarının yenilenmesi, giriş kapılarının yapılması, kalorifer odası, arşiv, depo ve beden eğitimi soyunma odasının yapılması yerlerin fayans döşenmesi işleri yapıldı. İdare odalarına camlı klasör dolabı, Anasınıfı giriş bölümü kapatılarak, elbise ve ayakkabı dolabı  yapılmıştır. Okul sınıf ve koridorlara öğrencilerimizin çalışmalarını sergileyecekleri MDF kenarlı satrafor bez kullanılarak yapılan panolar ve koridorlara camlı ilan panoları yapıldı. Projeksiyon cihazı ve bilgisayar hediye edilerek okul yazı tahtalarının beyaz yazı tahtası olarak yapılmasına katkıda bulunuldu. Okul isim tabelalar değiştirilmiş olup, yenileri takıldı. Öğrenci velilerine yapılan pilav gününde pilavın yapılmasına ve biletlerin satılmasına katkı sağlanmıştır” dedi.

 

 

 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız