KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Güncel

Kardeş Oda Olan ATSO’ya Ziyaret

Kardeş Oda Olan ATSO’ya Ziyaret

24 Mart 2012 Saat: 11:01
Kardeş Oda Olan ATSO’ya Ziyaret
Kardeş Oda Olan ATSO’ya Ziyaret
DAYIOĞLU KASABI


 

Tokat’a bağlı Zile İlçesinin Ticaret ve Sanayi Odası, 25-26-27 Kasım 2011’de Zile’yi ziyaret ederek kardeş Oda olan Akhisar Ticaret ve Sanayi Odasına (ATSO) iadeyi ziyaret yaptı. 10 saatlik yolculuktan sonra sabah saat 08.00’sıralarında Akhisar’a gelen Zile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Orhan Özkaleli, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Berberoğlu, Meclis ve yönetim kurulu üyeleri Ahmet Gökay, Necati Bice, Hakan Şükrü Demiryürek, İsmail Taşel, Ahmet şahin, Mehmet Başsevinç, Emin Akkoca, Ahmet Güler, Genel sekreter Ertuğrul Oğuz Şengör, personel Teoman Esener’i ATSO Başkanı Mehmet Ali Erdayıoğlu, yönetim kurulu ve meclis üyeleri şehrin girişinde karşıladı.


Sabah Can Köfte tesislerinde yapılan sabah kahvaltısından sonra ATSO ile Zile TSO Meclis Başkanı Orhan Özkaleli, Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Berberoğlu, sırasıyla Akhisar Kaymakamı Kamil Köten’i, Akhisar Belediye Başkanı Salih Hızlı ve Akhisar Ticaret Borsası Meclis başkanı Fettah Gürmen ve Yönetim Kurulu Başkanı Emin Demirci’yi ziyaret ederek Zile’ye özgü masa örtüsü, kuşburnu marmeladı ve meşhur Zile pekmezi hediye ettiler.  Akhisar Ticaret Borsası Başkanı emin Demirci, Zile Ticaret ve sanayi Odası başkanı Hüseyin Berberoğlu’na plaket verdi.

 

Zile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis Başkanı Orhan Özkaleli;” Çok güzel ve gelişmiş bir şehirsiniz. İki kardeş oda olarak bu ziyaretimizle pekiştirmiş bulunuyoruz. Sizleri tekrar Zile’ye bekliyoruz” dedi.


Zile Ticaret Odası Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Berberoğlu;” Akhisar Ticaret ve sanayi Odasıyla, Zile Ticaret ve Sanayi Odasının kardeş oda olmasında dolayı çok mutluyum. ATSO Meclis başkanı ve Yönetim Kurulu Başkanı Akhisar’ı en iyi şekilde temsil ettiği için Akhisar’ın bir gurur kaynağı olacağını ifade etmek istiyorum. Mehmet Ali Erdayıoğlu, içinde bulunduğumuz Türkiye Odalar ve Borsalar Birliği içinde çok sevilen ve sayılan bir kişidir. 18 meclis üyem var ancak Akhisar’a 12 arkadaşım ile geldik. Hiçbir arkadaşımın gözlerinde yorgunluğu görmüyorum çünkü sizlerin bizlere gösterdiğiniz misafirperverlikten, çok mutlu oldular. Kardeş odamız olan Akhisar’a iadeyi ziyareti yapmaktan şahsım, Meclis ve yönetim kurulu arkadaşlarım adına çok mutlu oldum ve yakın ilgi ve alakanızdan dolayı sizlere çok teşekkür ediyorum” dedi.


ATSO Meclis Başkanı Dr. Mehmet Ulusoy, Zile Ticaret ve Sanayi Odası Meclis başkanı Orhan Özkaleli’ye plaket verdi.

-----

-----



















































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız