KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

Reklam

Karne Hediyeniz M&M Toy Shop’ta

Karne Hediyeniz M&M Toy Shop’ta

15 Mayıs 2016 Saat: 13:11
Karne Hediyeniz M&M Toy Shop’ta
Karne Hediyeniz M&M Toy Shop’ta
DAYIOĞLU KASABI

The Çınar Residence

Sezgin Ticaret Akhisar

Akhisar Haber - Prestige İnsaat Müeahhitliği

Karne Hediyeniz M&M Toy Shop’ta

Akhisar Metronom Haber Ajansı - MHA

Akhisar’da en geniş ürün yelpazesi ile Misak-ı Milli Okulu ara sokağında hizmet veren M&M Toy Shop, 7’den 70’e her yaş grubuna hitap eden ürünleriyle ilgi odağı oldu. Özellikle Eğitici ve Öğretici setlerine talep oldukça fazla.

Okulların kapanmasına kısa bir süre kaldı ve Öğrenci velileri de karne hediyesi konusunda kararsız. Bu durumda ilk akla gelen de 18 yaş altı öğrenciler için oyuncakçılar oluyor. M&M Toy Shop işletme sahipleri konuyla ilgili yaptıkları açıklamada; “Yaklaşık 3 aydır faaliyetteyiz. Çocukların buraya gelmesinden ziyade burada kalmak istemesi ve çokça vakit geçirmeleri bizim doğru yolda olduğumuzun göstergesidir. Biz inanıyoruz ki bir çocuk birçok yetişkinden daha seçicidir. Ürün gruplarımızda bu kapsamda belirlendi. Aslında 7’den 70’de her yaş grubuna hitap edecek ürünlerimiz mevcut. Kız çocukları genelde Barbie bebek çeşitleri ve peluş oyuncaklara ilgi duyuyorlar. Erkek çocuklar ise genelde uzaktan kumandalı oyuncaklara yöneliyor, tabi buradaki ürünlerimiz arasında Batman, Spider Man ve Barbie gibi marka oyuncaklarda lisanslı ürünleri mağazamızda bulunduruyoruz. Okulların kapanmasına da az bir süre kaldı, anne babalar çocuklarının elinden tutup rahatlıkla buraya gelebilirler ve geniş ürün yelpazemiz arasından uygun seçeneği belirleyebilirler. Burada bulunan tüm ürünler talepler doğrultusunda yer alıyor.” İfadelerine yer verdiler.

Eğitici ve Öğretici Setlerde İndirim

M&M Toy Shop İşletme sahipleri Mustafa & Mert Teldemir, Eğitici ve Öğretici setlerin oyuncaklardan daha fazla ilgi gördüğüne dikkat çektiler. Bu setlerle daha fazla çocuğun kendini eğitmesi ve eğlenirken de öğrenmesi gerektiğini düşündüklerini belirten işletme sahipleri Eğitici ve Öğretici setlerde indirim yaptıklarını belirttiler.

Hiç Büyümeyen Çocuklar

M&M Toy Shop Mağazasında Hiç Büyümeyen Çocuklara özel konsept hakkında da blgi veren işletme sahipleri “Mağazamızda özenle seçtiğimiz ürün yelpazemizde 7’den 70’e tüm yaş gruplarına özel ürünlere yer vermeye devam ediyoruz. Bebeklere ve çocuklara özel hazırladığımız zengin ürün seçeneklerimizin yanı sıra “Hiç Büyümeyenler Çocuklar” için hazırladığımız özel konseptimiz ile de içindeki çocuğu dinleyen herkese, ilgilerini çekeceğine inandığımız eğlenceli seçenekler sunuyoruz.” İfadelerine yer verdiler.

Yeni Versiyonlarda Rafta

Bir çok oyuncak seçeneğine sahip mağazada, Monopoly ve Jenga gibi oyunların yeni versiyonları da bulunuyor. Monopoly Empire, Jenga Boom gibi geliştirilmiş ve daha da eğlenceli versiyonları mutlaka denemelisiniz. Gerçek eğlence arayanlar için binlerce ürün çeşidi M&M Toy Shop’ta. Onlarca farklı kategoride binlerce ürünün yer aldığı mağaza Akhisar’da Misak-ı Milli Okulu Ara Sokağında.

























































































 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız