KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Karşıyaka-Akhisarspor Maçı Ardından

Bank Asya 1. Ligde konuk olduğu Karşıyakaspor’a 2-0 mağlup olan Akhisarspor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu hava şartlarının takımını büyük oranda etkilediğini belirtti.

19 Aralık 2011 Saat: 17:58
Karşıyaka-Akhisarspor Maçı Ardından
Karşıyaka-Akhisarspor Maçı Ardından
DAYIOĞLU KASABI


 

Maçın ardından düzenlenen basın toplantısında konuşan Karşıyaka Teknik Direktörü Mustafa Uğur, Akhisar Belediyespor'un ligin en iyi takımlarından biri olduğunu, bu maça büyük önem vererek hazırlandıklarını belirtti.



Uğur, ''Bu müsabakayı net bir skorla kazanmak bizim için önemliydi. Özellikle ikinci yarıdaki performansımız ve oyuncularımızın fiziksel gücü takdir edilecek seviyedeydi. Ağır fiziki şartlar bu sefer lehimize oldu'' dedi. Ligin ikinci devresi için takımda gördüğü eksikliklerle ilgili yönetim kuruluna bilgi vereceğini anlatan Uğur, ikinci devrede farklı bir Karşıyaka'yı izletmek istediklerini ifade etti.



Karşıyakalı futbolcu Taha Yalçın, Karşıyaka formasıyla 100'üncü maçına çıktığını, böyle bir günde alınan galibiyetin kendisi için çifte mutluluk olduğunu belirtti.



''Bu saha şartları altında daha fazlası olmazdı'' diyen Yalçın, ''Devreyi galibiyetle kapattığımız için çok mutluyuz. Devre arası iyi bir kamp devresinden sonra ikinci yarı daha iyi olacağız'' dedi.



Akhisar Belediyespor Teknik Direktörü Hamza Hamzaoğlu ise hava şartlarının oyun düzenini etkilediğini anlatarak, ''Maçta ilk golü atan takım büyük avantaj elde edecekti. Golü bulan Karşıyaka da bu avantajını kullanarak maçı kazandı. İyi bir mücadele verdiler haklı bir galibiyet kazandılar. İlk yarıdaki oyunda biz daha üstündük, pozisyonları değerlendiremedik. Karşıyaka'yı performansından dolayı tebrik ediyorum. Keyifli bir maç oldu ama bugün kaybettik, olabilir'' dedi.



Akhisar Belediyesporlu İsmail Özeren ise mağlubiyetten dolayı üzgün olduklarını, ağırlaşan saha şartlarını Karşıyaka'nın iyi değerlendirdiğini belirtti.

---

---



 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız