KEMAL AKSEZGİN SOL REKLAM 1
ZÜMRÜT MOBİLYA
GÖZÜPEKTEL
KÖZZ TAVUK IZGARA
Mestanoğlu
japon iş makinaları
ALTIN SATIR
SAFİR KUYUMCULUK
Akhisar Çeşme Kasabı
ALGİ OTO ELEKTİRİK
SOL REKLAM BOŞ
Zeytinkent Sürücü Kursu
SU YOLCU LASTİK
Akhisar Metronom Radyo İstek Hattı
Akhisar Nöbetçi Eczaneler
Akhisar Sezgin Ticaret
SAĞLAM SÜRÜCÜ KURSU
Akhisar Metronom Haber
Akhisar Motorcu Tonton
SOYDEMİR GRUP
OTO KAR SAĞ TARAF
ÇAĞDAŞ SÜRÜCÜ KURSU
LİSECAM
Akhisar Louka Döner

AkhisarSpor

Kartalspor Maçı Ardından !

Bank Asya 1. Ligin 14. haftasında İstanbul Kartal ilçe stadında yapılan karşılaşmanın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Kartalspor ve Akhisar Belediyespor teknik direktörünün ortak konusu iyi mücadele ve uzatmalarda verilen

5 Aralık 2011 Saat: 13:42
Kartalspor Maçı Ardından !
Kartalspor Maçı Ardından !
DAYIOĞLU KASABI


 

Bank Asya 1. Ligin 14. haftasında İstanbul Kartal ilçe stadında yapılan karşılaşmanın ardından basın mensuplarının karşısına geçen Kartalspor ve Akhisar Belediyespor teknik direktörünün ortak konusu iyi mücadele ve uzatmalarda verilen penaltı oldu.

 

Anıl kazandığı penaltı vuruşunu kullanan ve uzatmalarda golü bulan Sertan Vardar’ın karşılaşma sonrası yaptığı basın açıklamasında “Bizim için çok kritik bir deplasmandı, oyun anlamında belki sezonun en kötü oyununu oynadık. Ancak mücadele anlamında ve takım savunması adına iyi şeyler yaptığımıza inanıyorum. Uzatmalarda dahi golü bulduğumuz için çok mutluyum. Önümüzdeki hafta konuk edeceğimiz bir Denizlispor maçı var artık buna odaklanacağız. Ligin ilk devresine kadar en iyi puanı alıp ikinci devreye iyi başlamak istiyorduk, bu hedefimizi bugüne kadar gerçekleştirdiğimize inanıyorum. Artık iki maçımız kaldı bu iki karşılaşmadan alabildiğimiz kadar puan alıp çok iyi yerlere gelmek istiyoruz. Arkadaşlarımı gerçekten yürekten kutluyorum. Kartalspor’a da başarılar diliyorum” dedi.

 

Kötü bir futbol ile yine de 3 puanı aldıklarını belirten Akhisar Belediyespor’un tecrübeli kalecisi Oğuz Dağlaroğlu “daha öncede Kartal’da oynadığım için Kartal deplasmanının zor geçeceğini biliyordum. Bugün iyi bir futbol oynamadık ama 3 puanı aldık, şansımız yaver gitti diyelim. Bu bizim için iyi bir ders oldu inşallah önümüzdeki maçlarda daha iyi futbol oynayıp 3 puan almak istiyoruz. Şampiyonluk hedefi olan bir takımız bunun için 3 puan çok önemliydi. İnşallah bu performansımızı devam ettireceğiz” dedi.

 

Penaltı Hakkımız Değilse Üzülürüm

 

Sahaya iyi bir futbol yansıtamadıklarını ancak iyi bir mücadele yansıttıklarını belirten Akhisar Belediyediyespor Teknik Direktörü Hazma Hamzaoğlu “karşılaşma sonunda galip geldiğimiz için mutlu olduğumuzu söylemiyorum. Çünkü iyi bir mücadele vardı sahada ancak istediğimiz oyunu yansıtamadık. Burada Kartalspor’u da tebrik ediyorum, çok iyi mücadele ettiler, iyi bir takım olduklarını bir kez daha gösterdiler. Ancak biz daha iyi oynamak durumundaydık, tabiki uzatmalarda kazandığımız penaltı ile maçı kazanmış olduk. Ama inşallah gerçekten penaltıdır, uzaktan bana penaltı değil gibi geldi. Bilmiyorum artık daha sonra televizyondan izleyeceğiz. Ancak penaltı değil de bu şekilde galibiyet aldıysak sevineceğimizi söyleyemem, yani üzülürüm” dedi.

 

Kartalspor geçmişte Türk futboluna kazandırdığı oyuncularla bugün kart görmeden fair-play çerçevesinde olumlu futbol oynamaya çalışan bir takım

 

Sahada eşit şartlarda yarışmak istediklerini belirten Kartalspor Teknik Direktörü Besim Durmuş “Bugün maalesef istemediğimiz bir gündü. Geçen hafta 90 artılarda iyi oynadığımız bir maçı kazanmıştık, aynı tempo ve aynı istekle iç sahada kazanmamız gereken bir maçta ise yine aynı tavrı kullanarak kazandığımız pozisyonlar ve ürettiğimiz ataklar ile sonuç alamadık. Yani oyunun baçından sonuna kadar oyunun hakimiyeti Kartalspor’daydı. Sezon başından beri, kulübümüz hem yarışmayı hem gelişmeyi hedef alan bir misyonu üstlenen bir yapısı vardı. Biz her yerde her sahada oyuncularımızın kendi felsefesini ortaya koymaya çalışıyoruz. Ama maalesef bazen istediğimiz şeyler kendi inisiyatifimizin dışına çıkıyor. Bugün de 90+5’de yani gereksiz faul verilmez, kendini atar gibi bitmiş bir maçta penaltı ile mağlup olduk. 70ler ve 80ler’den sonra topun peşine 3 ila 4 kişi koşan kazanmak için yapabileceğinin en iyisini yapan bir Kartalspor vardı sahada. Ancak girdiğimiz pozisyonları da değerlendiremedik. Bugün gereksiz bir maç kaybettik, en kötü berabere bitireceğimiz maçı maalesef sizlerin ve kamuoyunun da bildiği gibi mağlup olduk. Kazanan taraf tabiki haklı kimsenin emeğine saygısızlık yapmak istemiyorum, önümüze bakacağız. Yine bundan sonra olumlu ve pozitif futbolu oynamaya çalışacağız. Kartalspor geçmişte Türk futboluna kazandırdığı oyuncularla bugün kart görmeden fair-play çerçevesinde olumlu futbol oynamaya çalışan bir takım. Ama maalesef, çok da şey görmüyorum, insanlara zevk veren hem yarışalım istiyoruz hem gelişelim istiyoruz, bu çerçevede maalesef beklentimize cevap alamıyoruz. Her zaman başka şeyler işin içerisine giriyor. Ben kendim teknik adam olarak yıllardır sarı kart ve kırmızı kart ile hakem ile problemi olmayan biriyim. Ama yaşadığımız şeyler tabiki hem oyuncularımızı hem de bizleri etkiliyor. Bundan sonra daha özenli daha emeğimizin karşılığını alacak bir eşit şartlarda yarışmak istiyoruz” dedi.

---

---

...::: MAÇ SONRASI AÇIKLAMALARININ VİDEOSU :::...

---




 

Metronom Haber Ajansı - MHA Tavsiye Formu

Bu Haberi Arkadaşınıza Önerin
İsminiz
Email Adresiniz
Arkadaşınızın İsmi
Arkadaşınızın E-Mail Adresi
Varsa Mesajınız
Güvenlik KoduLütfen Resimdeki kodu yazınız